Αμρ Ουάρντα: Προσφορά στους πυρόπληκτους της Εύβοιας

Κοντά στους πυρόπληκτους της Εύβοιας ο Αμρ Ουάρντα. Ο Αιγύπτιος άσος έστειλε το ποσό των 10.000 ευρώ.

Αμρ Ουάρντα: Προσφορά στους πυρόπληκτους της Εύβοιας

Ο Αμρ Ουάρντα ενίσχυσε τους πυρόπληκτους της Εύβοιας με 10.000 ευρώ. Ο Αιγύπτιος άσος, ο οποίος δεν θα συνεχίσει την καριέρα του όπως είναι γνωστό στον ΠΑΟΚ, προχώρησε στην απόφαση να ενισχύσει τους πυρόπληκτους της Εύβοιας.

Είναι σαφώς μία κίνηση άξια προβολής από τον Αιγύπτιο, ο οποίος ουκ ολίγες φορές έχει βρεθεί στο επίκεντρο της δημοσιότητας για λάθος λόγους.

ΟΟυάρντα, όπως αναφέραμε και τη Δευτέρα (9/8), έφυγε με αεροπλάνο χωρίς να αναφέρει το μέρος όπου θα ταξιδέψει, αν και στους συμπατριώτες του υποστήριξε πως πηγαίνει διακοπές.

Βέβαια πριν αναχωρήσει προχώρησε σε μία κίνηση που δείχνει ευαισθησία, αφού μίλησε με ανθρώπους που ηγούνται προσπάθειας για την ενίσχυση πυρόπληκτων της Εύβοιας και έστειλε ήδη10.000 ευρώ για να συμβάλει και εκείνος έμπρακτα στην υποστήριξή τους.

Εκτός από την απόφαση να προσφέρει 10.000 ευρώ στους πυρόπληκτους της Εύβοιας, ενημέρωσε πως θα ενισχύσει τους πληγέντες στην παροχή των φαρμάκων.

Ο Αιγύπτιος άσος Αμρ Ουάρντα, αποφάσισε να προσθέσει το δικό του λιθαράκι και να στηρίξει με τον δικό του τρόπο στους ανθρώπους που περνούν δύσκολες στιγμές και βλέπουν τις περιουσίες τους να χάνονται.