Παναθηναϊκός: Η Βέιλε θέλει τον Καμπετσή

Οι παράγοντες της δανέζικης ομάδας μετά τον Δημήτρη Εμμανουηλίδη θέλουν να εντάξουν στο έμψυχο δυναμικό τους και τον Αργύρη Καμπετσή χωρίς όμως ακόμα να έχουν καταθέσει πρόταση στον Παναθηναϊκό

Παναθηναϊκός: Η Βέιλε θέλει τον Καμπετσή

Μετά τον Δημήτρη Εμμανουηλίδη η Βέιλε θέλει να ενισχύσει και με άλλον έναν Έλληνα την μεσοεπιθετική της γραμμή, τον Αργύρη Καμπετσή.

Είναι από τους παίκτες που έχει ξεχωρίσει και δεν είναι απίθανο μέσα στις επόμενες μέρες να κινηθεί επίσημα για να τον κάνει δικό της.

Φυσικά, για να συμβεί κάτι τέτοιο θα πρέπει να ικανοποιήσει και τις απαιτήσεις του Παναθηναϊκού με τον οποίο ο παίκτης έχει συμβόλαιο.

Θυμίζουμε ότι ο Καμπετσής είχε φτάσει μια ανάσα από την τουρκική Γκέζτεμπε, όμως η συμφωνία είχε χαλάσει λόγω της διοικητικής αλλαγής, που λαμβάνει χώρα αυτή την περίοδο στην ομάδα.

O 22χρονος επιθετικός ανανέωσε πριν από 6 μήνες τη συνεργασία του με τους πράσινους και η συμφωνία με την τουρκική ομάδα που δεν προχώρησε ήταν κοντά στα 500.000 ευρώ, με ποσοστό μεταπώλησης.

Θα φανεί μέσα στις επόμενες μέρες κατά πόσο το ενδιαφέρον θα μετουσιωθεί σε επίσημη πρόταση, καθώς μέχρι τώρα οι Δανοί δεν έχουν καταθέσει επίσημη προσφορά.