Άρης: Νέο πρόσωπο στην προπόνηση ο Λούμορ

Την πρώτη του προπόνηση με τα χρώματα του Άρη πραγματοποίησε ο Λούμορ Αγκπμενιένου.

Άρης: Νέο πρόσωπο στην προπόνηση ο Λούμορ

Μετά τον Ιτούρμπε ήρθε η σειρά του Λούμορ Αγκπμενιένου να πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα του Άρη. Στο αγωνιστικό σκέλος οι παίκτες του Άκη Μάντζιου θα δώσουν την Τρίτη (10/8) στις 20:00 φιλικό παιχνίδι με την ΑΕΛ.

Αναλυτικά η ενημέρωση των «κίτρινων»:

«Την Α.Ε.Λ. θα αντιμετωπίσει αύριο (10/08) σε φιλικό αγώνα ο ΑΡΗΣ στο Κλεάνθης Βικελίδης. Η αναμέτρηση με τη θεσσαλική ομάδα θα ξεκινήσει στις 20:00.

Για το παιχνίδι αυτό έχει οριστεί γενική είσοδος 15 ευρώ, ενώ για τα παιδιά μέχρι και 15 ετών, που συνοδεύονται, η είσοδος θα είναι δωρεάν.

Η διάθεση των εισιτηρίων συνεχίζεται ηλεκτρονικά, μέσω της viva.gr (https://www.viva.gr/tickets/sports/aris-fc/eisitiria-agonon-21-22/), αλλά και από την ARIS F.C. Boutique, καθημερινά 10:00-20:00 (όσοι προμηθευτούν εισιτήριο θα πρέπει να έχουν και την «Κάρτα Φιλάθλου»).

Να υπενθυμίσουμε ότι, σύμφωνα με τις οδηγίες της ΚΥΑ, για την αγορά εισιτηρίου, αλλά και την είσοδο στο γήπεδο απαραίτητη προϋπόθεση είναι η προσκόμιση πιστοποιητικού εμβολιασμού covid-19 ή πιστοποιητικού νόσησης covid-19 (το τελευταίο εξάμηνο).

Οι ανήλικοι, που συνοδεύονται, άνω των 12 και έως 15 ετών πρέπει να προσκομίσουν PCR test εντός 72 ωρών ή rapid test εντός 48 ωρών πριν από τη διεξαγωγή των αγώνων.

Οι ανήλικοι, που συνοδεύονται, έως και 12 ετών επιτρέπεται να εισέρχονται και με αρνητικό self test, που έχει διενεργηθεί την ημέρα των αγώνων.

Υποχρεωτική, σύμφωνα με τις οδηγίες της ΚΥΑ, είναι η χρήση μάσκας που θα καλύπτει στόμα και μύτη κατά την άφιξη στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου, αλλά και σε όλη τη διάρκεια της παραμονής στις εξέδρες.

Η απογευματινή προπόνηση της Δευτέρας

Με νέο πρόσωπο τον Λούμορ Αγκμπενιένου, οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ προπονήθηκαν σήμερα το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ενεργοποίηση, επιθετική ανάπτυξη, ταχύτητες και παιχνίδι τακτικής (ο Χουλιάν Κουέστα να συνέχισε το πρόγραμμα θεραπείας, ενώ ο Κώστας Μήτρογλου έκανε θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα)».