Super League: Πάλι δεν εγκρίθηκε η προκήρυξη του πρωταθλήματος, στον...αέρα η σέντρα!

Λίγες μέρες πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος και πάλι δεν εγκρίθηκε η προκήρυξη!

Super League: Πάλι δεν εγκρίθηκε η προκήρυξη του πρωταθλήματος, στον...αέρα η σέντρα!

Ούτε στη Γενική Συνέλευση της Δευτέρας (9/8) υπερψηφίστηκε η προκήρυξη του πρωταθλήματος (7-7 οι ψήφοι) και η σέντρα της νέας αγωνιστικής περιόδου είναι στον...αέρα!

Και όλα αυτά μόλις 12 ημέρες πριν την προγραμματισμένη έναρξη του πρωταθλήματος!

Στη Γενική Συνέλευση της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος, απαιτείται απλή πλειοψηφία στην ψηφοφορία για την προκήρυξη του πρωταθλήματος, ωστόσο υπήρξε ισοψηφία με επτά ομάδες να λένε "Ναι" και τις άλλες επτά "Όχι"!

«Ναι» ψήφισαν οι Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, Άρης, Ατρόμητος, ΟΦΗ και ΠΑΣ Γιάννινα, ομάδες δηλαδή που έχουν βρει ήδη τηλεοπτική στέγη για τη νέα σεζόν ή είχαν από πριν και «Όχι» είπαν οι ΠΑΟΚ, Βόλος, Λαμία, Παναιτωλικός, Απόλλων Σμύρνης, Αστέρας Τρίπολης και Ιωνικός.

Θα υπάρξει νέα Γενική Συνέλευση την Παρασκευή (13/8) όπου θα απαιτείται εκ νέου αυξημένη πλειοψηφία. Μέχρι τότε πάντως συμφωνήθηκε να γίνει προσπάθεια μέσω συνάντησης των εμπλεκόμενων να βρεθεί μία λύση σε ό,τι αφορά το τηλεοπτικό τοπίο και την κεντρική διαχείριση.

Όλα αυτά επαναλαμβάνουμε γίνονται μόλις 12 ημέρες πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος της Super League για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Άμεσα λοιπόν πρέπει να βρεθεί λύση και να ξεκινήσει κανονικά η σεζόν!