Λαμία – Ιωνικός 3-0: Άρεσε η Λαμία, υπέροχο γκολ ο Νούνιες

Η Λαμία κέρδισε 3-0 τον Ιωνικό σε φιλικό αγώνα στο «Αθανάσιος Διάκος», με τον Νούνιες να σημειώνει υπέροχο τέρμα στο 67' της αναμέτρησης.

Λαμία – Ιωνικός 3-0: Άρεσε η Λαμία, υπέροχο γκολ ο Νούνιες

Στο 24’ ο Γκέντσογλου απείλησε και στο 30’ ο Τζανδάρης έκανε το 1-0. Στο 49’ ο Γκέντσογλου εκτέλεσε το φάουλ για τον ΠΑΣ Λαμία και ο προωθημένος Μαζουλουξής με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 50’ ο Ρόμανιτς έκανε το 2-0 για τη Λαμία που ήταν πολύ καλή απέναντι στον Ιωνικό. Στο 54’ και στο 58’ ο Μανουσάκης είχε τις ευκαιρίες για το 3-0, όπως και ο Καραμάνος στο 65ο λεπτό. Στο 67’ όμως ο Νούνιες με καταπληκτικό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3-0. Ο Ιωνικός στο 78’ απείλησε με τον Μάναλη.

ΠΑΣ Λαμία (Μιχάλης Γρηγορίου): Σαράνοφ (65΄ Γκαραβέλης), Προβυδάκης (13΄ Βύντρα), Τζανδάρης (82΄ Μαργαρίτης), Ρόμανιτς (80΄ Νικολόπουλος), Γκέντσογλου (80΄ Τρούμπουλος), Αντέτζο (80΄ Τζανετόπουλος), Μαρτίνεθ (75΄ Σαραμαντάς), Μαζουλουξής (69΄ Ελευθεριάδης), Νούνιες (69΄ Ταϊρόν), Μανουσάκης, Καραμάνος (75΄ Τσούκαλος).

ΙΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης, Μύγας, Βαλεριάνος, Βαφέας, Λέιτε, Ρομαό, Μπάσα, Ματσούκας, Μαχαίρας, Αόσμαν, Τουράμ.

Έπαιξαν και οι: Αναγνωστόπουλος, Ρόκου, Ντελγκάδο, Μουστάκης, Κιάκος, Τσιριγώτης, Γκοτσούλιας, Γκόμες, Πογοσιάν, Καμπράλ, Λένις, Μπονέτι, Μπουένο, Μάναλης.