Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος 4-1: Τεσσάρα και στο Πανθεσσαλικό

Τρίτη φιλική αναμέτρηση, ισάριθμη τεσσάρα για τον Αστέρα Τρίπολης. Μετά τον Ιωνικό (4-0) και τον Απόλλωνα Σμύρνης (4-0), κέρδισε με 4-1 τον Ατρόμητο στο Πανθεσσαλικό στο τουρνουά φιλανθρωπικού χαρακτήρα που διοργανώνουν οι Θεσσαλοί.

Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος 4-1: Τεσσάρα και στο Πανθεσσαλικό

Εντυπωσιάζει ο Αστέρας Τρίπολης. Οι Αρκάδες στο τρίτο φιλικό που έδωσε, κέρδισε ξανά σκοράροντας τέσσερα τέρματα. Μετά τον Ιωνικό (4-0) και τον Απόλλωνα Σμύρνης (4-0), κέρδισε 4-1 τον Ατρόμητο στο τουρνουά του Βόλου.

Ο Κρέσπι στο 22’ έκανε τη σέντρα, κεφαλιά του Σίτο και πλασέ του Μπαράλες από κοντά (1-0). Το 2-0 στο 27’ με σουτ του Ριέρα έξω από την περιοχή και το 3-0 στο 33’ ύστερα από κόρνερ του Ριέρα και προσπάθεια του Βαλιέντε. Ο τελευταίος είχε και δοκάρι στο 59’.

Στο 71’ η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς έφτασε και σε τέταρτο γκολ, με αριστερό σουτ του Άλβαρες. Η ομάδα του Περιστερίου μείωσε στο 81’, όταν ο Τζαβίδας από δεξιά έκανε το γύρισμα και ο Πισάνο μέσα από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

ΑΣΤΕΡΑΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Γκαρσία, Ατιένθα, Καστάνιο, Τασουλής, Βαλιέντε, Μουνάφο, Ριέρα, Σίτο, Κρέσπι, Μπαράλες.

Έπαιξαν και οι: Καρμόνα, Χριστόπουλος, Αντζουλάς, Άλβαρες, Σανταφέ, Ιγκλέσιας, Καπίγια, Τιλίκα, Σονί, Μπενίτο, Τσιφτσής.