ΑΕΚ: Πρώτη εμφάνιση Χατζισαφί - Μισελέν στη φιλική νίκη, 2-0, επί του Απόλλωνα Σμύρνης, στα Σπάτα!

Ανσαριφάρντ και Λιβάι Γκαρσία σκόραραν, από στημένες φάσεις κι η ΑΕΚ, νίκησε τον Απόλλωνα Σμύρνης (2-0) στο προπονητικού χαρακτήρα, φιλικό στα Σπάτα, όπου Χατζισαφί και Μισελέν έκαναν ντεμπούτο

ΑΕΚ: Πρώτη εμφάνιση Χατζισαφί - Μισελέν στη φιλική νίκη, 2-0, επί του Απόλλωνα Σμύρνης, στα Σπάτα!

Νικηφόρο ήταν για την ΑΕΚ το, προπονητικού χαρακτήρα, φιλικό, με τον Απόλλωνα Σμύρνης στα Σπάτα.

Η «Ένωση» επιβλήθηκε 2-0 και τα γκολ ήρθαν από «στημένες» μπάλες.

Στα αξιοσημείωτα του ματς το ντεμπούτο των νεαποκτηθέντων Χατζισαφί - Μισελέν.

Ο Ιρανός ήταν στο βασικό σχήμα (καθότι με περισσότερες προπονήσεις στα πόδια του) παίζοντας 81 λεπτά ενώ ο Γάλλος (που δεν είχε παρά δύο προπονήσεις με την «Ένωση») μπήκε στο 61'.

Το ματς ξεκίνησε με την ΑΕΚ να μπαίνει δυναμικά και μόλις στο 3ο λεπτό,, από πάσα του Ανσαριφάρντ, ο Αλμπάνης έκανε ένα σουτ μέσα από την περιοχή, όμως η μπάλα πέρασε άουτ.

Ωστόσο πέντε λεπτά άνοιξε το σκορ: ο Τάνκοβιτς εκτέλεσε φάουλ, ο Λε Ταλέκ έκανε κεφαλιά – πάσα στο δεύτερο δοκάρι και ο Ανσαριφάρντ, με γυριστό σουτ, έκανε το 1-0.

Μετά το 10λεπτο ο Απόλλων Σμύρνης ισορρόπησε κι οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι σε κεφαλιά του Ντομίνγκες στο 20ο λεπτό.

Στην επανάληψη το «σκηνικό» ήταν παρόμοιο με τους «κιτρινόμαυρους» να φτάνουν πάλι σε ένα γρήγορο γκολ, μ’ εκτέλεση φάουλ του Λιβάι Γκαρσία (50’).

Από εκει και μέχρι το τέλος χάθηκε ο ρυθμός του αγώνα, εξαιτίας των πολλών αλλαγών.

ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Σβάρνας (61’ Μισελέν), Βράνιες (81’ Λάτσι), Τζαβέλλας (81’ Μήτογλου), Χατζισαφί (81’ Παρράς), Λε Ταλέκ (81’ Σαμπανάτζοβιτς), Σιμάνσκι, Γκαρσία (81’ Ραντόνια), Αλμπάνης (46’ Σάκχοφ), Τάνκοβιτς (81’ Ρουκουνάκης), Ανσαριφάρντ (81’ Κοσίδης).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Βέρχουλστ, Μπαξεβανίδης, Τουτουαρίμα, Λισγάρας, Ντομίνγκες, Φατιόν, Κάστρο, Κραγιόπουλος, Τσιλούλης, Παμλίδης, Ντάουντα. Έπαιξαν και οι Ιωαννίδης, Ντεντάκης, Βιτλής, Ράιλι, Ματέι.

* Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Χ. Τσουκαλάς, με βοηθούς τους Α. Καραγιώργο, Δ. Κούλη και τέταρτο τον Κ. Κατοίκο.