ΑΕΚ: Βασικός ο Χατζισαφί στο φιλικό προπονητικού χαρακτήρα στα Σπάτα με τον Απόλλωνα Σμύρνης!

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς παρέταξε την ΑΕΚ στο φιλικό, προπονητικού χαρακτήρα, με τον Απόλλωνα Σμύρνης, στα Σπάτα έχοντας τον, νεαποκτηθέντα, Εχσάν Χατζισαφί βασικό στο αριστερό άκρο της οπισθοφυλακής.

ΑΕΚ: Βασικός ο Χατζισαφί στο φιλικό προπονητικού χαρακτήρα στα Σπάτα με τον Απόλλωνα Σμύρνης!

Με τον ένα από τους δύο νεαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές της, στο βασικό σχήμα, παρέταξε ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς την ΑΕΚ στο φιλικό προπονητικού χαρακτήρα, κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, που ξεκίνησε στις 20.00, στο προπονητήριο των Σπάτων.

Ο Εχσάν Χατζισαφί ήταν στο αρχικό σχήμα των «κιτρινόμαυρων», ενώ ο Κλεμάν Μισελέν αναμενόταν να πάρει χρόνο συμμετοχής κατά τη διάρκεια του αγώνα αφού δεν είχε παρά δύο προπονήσεις στα πόδια του με την «Ένωση».

Για το λόγο αυτό προτιμήθηκε ο Σβάρνας για δεξί μπακ, αφού ο Μπακάκης, όπως κι οι Μάνταλος, Μιτάι, Γαλανόπουλος και Αραούχο είναι στα ...πιτς λόγω τραυματισμών.

Έτσι η ενδεκάδα διαμορφώνεται ως εξής:

Από την άλλη, ο Γιάννης Πετράκης εμφάνισε την «Ελαφρά Ταξιαρχία» με τους: Βέρλχουστ, Μπαξεβανίδης, Τουτουαρίμα, Λισγάρας, Ντομίνγκες, Φατιόν, Κάστρο, Κραγιόπουλος, Τσιλούλης, Παμλίδης, Ντάουντα.

Όπως και στο φιλικό με τον Αστέρα Τρίπολης λείπει ο Σλίβκα με άδεια, καθώς είναι στην πατρίδα του για να είναι κοντά στη συζύγο του για το πρώτο τους παιδί.