ΠΑΟΚ: Ανεβάζουν ρυθμό Κρέσπο και Αουγκούστο

Οι Ντόουγκλας Αουγκούστο και Χοσέ Κρέσπο δούλεψαν ατομικά στο γήπεδο σε αυξημένη ένταση.

ΠΑΟΚ: Ανεβάζουν ρυθμό Κρέσπο και Αουγκούστο

Ευχάριστα ήταν τα νέα από το στρατόπεδο του ΠΑΟΚ αναφορικά με την κατάσταση των Ντόουγκλας Αουγκούστο και Χοσέ Κρέσπο. Οι δύο παίκτες δούλεψαν ατομικά ανεβάζοντας ωστόσο ένταση. Από την άλλη ο Ίνγκο Ίνγκασον συνέχισε το πρόγραμμα αποθεραπείας που ακολουθεί.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο ΠΑΟΚ:

«Το πρώτο… ημίχρονο της μάχης με τη Μποέμιανς βρήκε τον Δικέφαλο πίσω στο σκορ με ένα γκολ και πλέον ο ΠΑΟΚ θα ψάξει την ανατροπή-πρόκριση στην Τούμπα. Το αγωνιστικό τμήμα συνέχισε το απόγευμα της Πέμπτης (06.08) την προετοιμασία του για το επικείμενο παιχνίδι.

H προπόνηση ήταν αφιερωμένη κατά κύριο λόγο στον τομέα της τακτικής. Οι παίκτες μετά την προθέρμανση εκτέλεσαν ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και ανάπτυξης, στη συνέχεια έπαιξαν παιχνίδι στο μισό γήπεδο με συγκεκριμένος οδηγίες και build up από την πίσω ζώνη, ενώ στο φινάλε είχαμε οικογενειακό δίτερμα.

Στο ιατρικό δελτίο ο Ίνγκι Ίνγκασον συνέχισε το πρόγραμμα αποθεραπείας που ακολουθεί, ενώ οι Ντόουγκλας Αουγκούστο και Χοσέ Κρέσπο δούλεψαν ατομικά στο γήπεδο σε αυξημένη ένταση. Το Σάββατο (07.08) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 09:00 στη Νέα Μεσημβρία».