Οι 28 του Ολυμπιακού που πηγαίνουν Βέλγιο - Τους πήρε όλους

Τα δύο νέα πρόσωπα της αποστολής και το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων. 

Οι 28 του Ολυμπιακού που πηγαίνουν Βέλγιο - Τους πήρε όλους

Μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης της Πέμπτης, ο τεχνικός του Ολυμπιακού, κ. Πέδρο Μαρτίνς, έκανε γνωστά τα ονόματα των παικτών, οι οποίοι απαρτίζουν την αποστολή, για το δεύτερο στάδιο προετοιμασίας.

Το πρωί της Παρασκευής, η ομάδα αναχωρεί για το Βέλγιο (Γκενκ) όπου θα μείνει μέχρι τις 21 Ιουλίου. Στις 22 του ιδίου μήνα, θα μεταβεί στην Ολλανδία (Έρμελο) όπου θα παραμείνει μέχρι τις 27, οπότε και θα επιστρέψει στην βάση της.

Κατά το διάστημα παραμονής του στο Βέλγιο και την Ολλανδία, ο Ολυμπιακός θα δώσει τα ακόλουθα φιλικά ματς:

* 14/7 – 20:00 * Τεσέντερλο – Ολυμπιακός (Thes Sport Centrum)
* 15/7 – 14:00 * Έουπεν – Ολυμπιακός (Kehrweg Stadium)
* 18/7 – 19:30 * Σεντ Τρούιντεν – Ολυμπιακός (Beringen)
* 21/7 – 18:00 * Γκενκ – Ολυμπιακός (Luminus Arena)
* 24/7 – 20:00 * Αϊντχόφεν – Ολυμπιακός (Uden)
* 26/7 – 19:00 * Γκεζτέπε – Ολυμπιακός (Arnhem)

Αναλυτικά τα ονόματα των ποδοσφαιριστών, οι οποίοι απαρτίζουν την αποστολή για το δεύτερο στάδιο προετοιμασίας: Ανδρούτσος, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Χουτεσιώτης, Σισέ, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, Ένγκελς, Ευαγγέλου, Φετφατζίδης, Φορτούνης, Γιαννιώτης, Γκερέρο, Κούτρης, Λάζαρος, Μάνος, Μάριν, Μασούρας, Μιράντα, Νικολάου, Πάρντο, Ποντένσε, Ρομαό, Σκαφίδας, Τσιμίκας, Τζολάκης, Βρουσάι, Βούκοβιτς.

ΟΙ δύο Ιρανοί που μετείχαν στο Μουντιάλ -Ανσαριφάρντ και Χατζισαφί- θα ενσωματωθούν την Κυριακή ενώ εκτός έμειναν οι Καράδαης, Μανθάτης, Νικόλης, Σάλιακας, Βέργος όπως αναμενόταν ενώ οι Ποντένσε και Μιράντα είναι τα νέα πρόσωπα.

Από την αποστολή «κόπηκε» για Βέλγιο και ο Μαρίνος, ο οποίος θα ενσωματωθεί στην Κ20 ενώ από Δευτέρα ξεκινάει προπονήσεις.