Επίσημο: Ο Μπακαδήμας γύρισε στον Παναιτωλικό

Ο Μάκης Μπακαδήμας γύρισε στον Παναιτωλικό. Ο 21χρονος αμυντικός προπονείται με την ομάδα του Αγρινίου στο Καρπενήσι.

Επίσημο: Ο Μπακαδήμας γύρισε στον Παναιτωλικό

Ξανά με τη φανέλα του Παναιτωλικού ο Μάκης Μπακαδήμας. Ο 21χρονος αμυντικός, βγήκε από τις ακαδημίες της ομάδας του Αγρινίου και πριν από δύο χρόνια έγινε επαγγελματίας.

Αποχώρησε από τα «καναρίνια» για να αγωνιστεί στην ΑΕ Μεσολογγίου, τη Μαρκό και την Αναγέννηση Καρδίτσας αλλά από την Παρασκευή (6/8) ανήκει και πάλι στον Παναιτωλικό.

«Ο Μάκης Μπακαδήμας επέστρεψε στον Παναιτωλικό υπογράφοντας διετές συμβόλαιο. Αναδείχτηκε από τα Τμήματα Υποδομής, έγινε επαγγελματίας το 2019 και στη συνέχεια αγωνίστηκε στην ΑΕ Μεσολογγίου, Μαρκό και την Αναγέννηση Καρδίτσας. Ο 21χρονος αμυντικός συμμετέχει τις τελευταίες ημέρες στις προπονήσεις της ομάδας μας στο Καρπενήσι», αναφέρει στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ Παναιτωλικός για την επιστροφή στην ομάδα το 21χρονου αμυντικού, Μάκη Μπακαδήμα.

Ο νεαρός άσος μετέχει τις τελευταίες ημέρες κανονικά στις προπονήσεις του Παναιτωλικού που διεξάγονται στο Καρπενήσι, όπου και έχει ανηφορίσει η αποστολή, πραγματοποιώντας το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της υπό τις οδηγίες του τεχνικού Γιάννη Αναστασίου.

Η αποστολή είναι προγραμματισμένο το Σάββατο (7/8) να γυρίσει στη βάση της ενώ για την Κυριακή είναι κλεισμένο και το δυνατό φιλικό με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Αγρίνιο.