Ετοιμάζει νέα «κοψίματα» ο Μαρτίνς!

Αυτή τη στιγμή στον Ρέντη προπονούνται 32 ποδοσφαιριστές, ο αριθμός αναμένεται να αυξηθεί κι άλλο και δεν αποκλείεται ο Πορτογάλος τεχνικός να ενημερώσει ορισμένους ποδοσφαιριστές να μην ταξιδέψουν καν στο Βέλγιο.

Ετοιμάζει νέα «κοψίματα» ο Μαρτίνς!

Με την απόκτηση των Μιράντα και Ποντένσε, εώς και χθες στον Ρέντη έκαναν προπονήσεις με την πρώτη ομάδα 30 ποδοσφαιριστές συνολικά! Πρόκειται για ένα μεγάλο νούμερο παικτών και κακά τα ψέματα δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα για έναν προπονητή να δουλέψει με τόσους πολλούς.

Σε αυτούς προσθέστε και το γεγονός ότι αναμένονται οι Ανσαριφάρντ και Χατζισαφί να ενσωματωθούν την Κυριακή στο Βέλγιο, αν και για τον Καρίμ αναμένονται άμεσα εξελίξεις.

Συν τοις άλλοις μένει να φανεί τι θα γίνει με τον 25χρονο Τυνήσιο στόπερ Γιασίν Μεριά, μιας και φαίνεται ότι η υπόθεση οδεύει προς το τέλος της. Το αίσιο τέλος της για την ακρίβεια...

Επίσης, αν αποκτηθεί ο Αχμέντ Χασάν (ή «Κόκα») από την Μπράγκα, τότε θα πάρει του Ανσαριφάρντ. Μ' αυτά και μ' αυτά, ο αριθμός θα φτάσει στους 33...

Η αποστολή λοιπόν του Ολυμπιακού αναχωρεί το πρωί της Παρασκευής με προορισμό τις Βρυξέλλες και από εκεί οδικώς στο Γκενκ για το β' στάδιο προετοιμασίας.

Φαντάζει δύσκολο να έχει 33 παίκτες μαζί του ο Μαρτίνς. Κατά συνέπεια είναι πολύ πιθανό το ενδεχόμενο να προκύψουν νέα «κοψίματα» από πλευράς προπονητή στη σημερινή ανακοίνωση της αποστολής.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έλεγε πρόσφατα στον Ρέντη ότι σκέφτεται στο Βέλγιο να πάρει εώς 28 ποδοσφαιριστές.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον λοιπόν αναμένεται να δούμε εντός της ημέρας αν θα ακολουθήσουν από σήμερα κιόλας την πορεία των Μανθάτη, Βέργο και Σάλιακα που από αρχές της εβδομάδας δεν προπονούνται με την υπόλοιπη ομάδα.

Είναι γνωστό ότι οι Τζούρτζεβιτς, Πάρντο και Μάριν εκτός απροόπτου δεν θα είναι 1η Σεπτεμβρίου στο ρόστερ. Επιπλέον, αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός έχει πέντε τερματοφύλακες, οπότε θα πρέπει να «κοπεί» μίνιμουμ ένας.

Και σε περίπτωση που αποκτηθεί ο Γιασίν Μεριά, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν επτά στόπερ, ένα νούμερο υπερβολικό όχι μόνο για μία απλή προπόνηση, αλλά και για μία ολόκληρη προετοιμασίας που υποτίθεται ένας προπονητής μπαίνει σε διαδικασία πειραματισμών. Συνήθως οι προπονητές προτιμούν 4 ή το πολύ 5.