Ατρόμητος: Φέρνει τον Σρνταν Σπιριντόνοβιτς!

Τον Σρνταν Σπιριντόνοβιτς φέρνει ο Ατρόμητος. Τον 28χρονο ακραίο επιθετικό που γνωρίσαμε στον Πανιώνιο και από το 2020 ήταν στον Ερυθρό Αστέρα.

Ατρόμητος: Φέρνει τον Σρνταν Σπιριντόνοβιτς!

Ο Σρνταν Σπιριντόνοβιτς ξανά Ελλάδα και το πρωτάθλημα της Super League. Ο 28χρονος άσος έρχεται στη χώρα μας για να φορέσει τη φανέλα της ομάδας του Περιστερίου. Ο 28χρονος ακραίος επιθετικός είναι ο «εκλεκτός» της ομάδας του Περιστερίου για την επιθετική της γραμμή και ο γνώριμός μας από τη θητεία του στην Ελλάδα και τον Πανιώνιο τη διετία 2017-2019 (54 ματς/13 γκολ) θα ξαναπαίξει στην Super League για την ομάδα του Περιστερίου.

Στις τελευταίες μεταγραφικές περιόδους το όνομά του είχε...παίξει δυνατά για τον Ατρόμητο, όμως ποτέ δεν προχώρησε η περίπτωσή του. Τελικά αυτή τη φορά βρέθηκε η χρυσή τομή και ο 28χρονος ακραίος επιθετικός θα αποτελέσει την επόμενη κίνηση της ομάδας του Περιστερίου στο μεταγραφικό παζάρι.

Ο Σρνταν Σπιριντόνοβιτς μετά τον Πανιώνιο πήγε στην Πολωνία και την Πογκόν και το καλοκαίρι του 2020 τον αγόρασε ο Ερυθρός Αστέρας όπου ο 28χρονος είχε 24 συμμετοχές, 4 γκολ και 5 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Για ένα διάστημα πήγε και δανεικός στην Τουρκία και την Γκεντσερμπιρλιγκί αλλά ανήκει στον Ερυθρό Αστέρα. Στους «ερυθρόλεκους» του Βελιγραδίου δεν θα συνεχίσει και έτσι ο Ατρόμητος έκανε την κίνησή του και κατάφερε να αποσπάσει το ναι από τον παίκτη.