Αστέρας Τρίπολης – Απόλλων Σμύρνης 4-0: Νέα «τεσσάρα» για τους Αρκάδες

Ο Αστέρας Τρίπολης μετά το 4-0 επί του Ιωνικού, κέρδισε σε φιλικό αγώνα και τον Απόλλωνα Σμύρνης με 4-0 στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

Αστέρας Τρίπολης – Απόλλων Σμύρνης 4-0: Νέα «τεσσάρα» για τους Αρκάδες

Με 4-0 κέρδισε ο Αστέρας Τρίπολης τον Απόλλωνα Σμύρνης στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» σε έναν αγώνα όπου Οι Αρκάδες φόρεσαν την ξεχωριστή επετειακή τους εμφάνιση που παραπέμπει στην πρώτη της 90χρονης ιστορίας τους!

Στο 15’ ο Κρέσπι σούταρε εύστοχα στην κίνηση ύστερα από όμορφη σέντρα του Άλβαρες (1-0) και στο 30’ έγινε και το 2-0 με τον Ριέρα, ο οποίος είχε και δοκάρι στην επόμενη φάση. Ο Σγουρής στο τέλος του πρώτου μέρους είπε όχι στον Τσιλούλη.

Ο Μπαράλες έκανε το 3-0 με την έναρξη του β’ μέρους και ο Σόνι στο 69’ διαμόρφωσε το τελικό 4-0 ενώ ο Απόλλων είχε δοκάρι με τον Ιωαννίδη λίγο πριν από το τέλος.

O Μίλαν Ράσταβατς ξεκίνησε με τον Τσιφτσή στο τέρμα, τους Καρμόνα, Χριστόπουλος, Καστάνιο, Αλβαρες στην άμυνα, τους Βαλιέντε, Κανελλόπουλο στη μεσαία γραμμή, τους Κρέσπι, Ριέρα, Λέο Τιλίκα πίσω από τον Μπενίτο. Έπαιξαν και οι Σγουρής, Ντάικος, Γκαρσία, Ατιένθα, Αντζουλάς, Τασουλής, Ιγκλέσιας, Σανταφέ. Σίτο, Αλί Μπαμπά, Σονί, Μπαράλες, Ν. Παπαδόπουλος, Μιχόπουλος

Ο Γιάννης Πετράκης είχε τον Βέρχουλστ κάτω από τα γκολπόστ, τους Ντεντάκη, Ντομίνγκες, Ράιλι, Ταταουρίμα στην άμυνα, τους Κάστρο, Κραγιόπουλο, Ρώσση στο κέντρο, τους Τσιλούλη, Παμλίδη στα άκρα και τον Ντάουντα στην κορυφή της επίθεσης.

Για τους φιλοξενούμενους έπαιξαν και οι Λισγάρας, Παπαγεωργίου, Μπαξεβανίδης, Φατιόν, Ιωαννίδης, Βιτλής, Κότσαρης.