ΑΕΚ: Δίνει δανεικό στον Ιωνικό τον Μαχαίρα κι επιστρέφει ο Ιατρούδης (για την Β' ομάδα)!

Ο Θεοδόσης Μαχαίρας θα δοθεί με την μορφή του δανεισμού στον Ιωνικό, ενώ ο Γιάννης Ιατρούδης που στα τέλη του Ιουνίου δόθηκε δανεικός στην ομάδα της Νίκαιας επιστρέφει στους «κιτρινόμαυρους» για να ενταχθεί στην Β' ομάδα της ΑΕΚ

ΑΕΚ: Δίνει δανεικό στον Ιωνικό τον Μαχαίρα κι επιστρέφει ο Ιατρούδης (για την Β' ομάδα)!

Στον Ιωνικό οδεύει ο Θεοδόσης Μαχαίρας για να συνεχίσει την καριέρα του ως δανεικός από την ΑΕΚ, όπως δημοσιοποίησε η «Ένωση» ενώ, παράλληλα, έγινε γνωστό ότι ο δανεισμός του Γιάννη Ιατρούδη, που είχε δοθεί στις αρχές του καλοκαιριού στην ομάδα της Νίκαιας, ακυρώνεται κι ο 22χρονος επιστρέφει για να ενταχθεί στην ομάδα Β' των «κιτρινόμαυρων».

Ο 21χρονος Μαχαίρας, εν αντιθέσει με τους Καρέρα (κυρίως) και Χιμένεθ, έβρισκε χώρο στο ροτέισον της ΑΕΚ, αλλά επί Μιλόγεβιτς δεν είχε βρει χρόνο συμμετοχής.

Αν και υπήρξαν προτάσεις από την Ολλανδία η ΑΕΚ ήταν αρνητική και εν τέλει αποφάσισε να τον δώσει στον Ιωνικό για να αγωνιστεί στη Super League και να «ψηθεί» υπό το βλέμμα των ανθρώπων της.

Το αντίθετο δρομολόγιο, με τον διεθνή (με την Ελπίδων) παίκτη, θα κάνει ο Γιάννης Ιατρούδης.

Ο 22χρονος επιθετικός, είχε δοθεί δανεικός στον Ιωνικό στα τέλη του Ιουνίου, ωστόσο αποφασίστηκε τελικά να επιστρέψει στην «Ένωση» και να ενταχθεί στη δεύτερη ομάδα της, που θα συμμετάσχει στην Super League 2 και η οποία ξεκινάει προπονήσεις την Πέμπτη (05/08).

Σύμφωνα με πληροφορίες, κρίθηκε από την ΑΕΚ πως υπάρχει ανάγκη για την ενίσχυση στη γραμμή κρούσης και έτσι επήλθε μια συμφωνία με τον Ιωνικό για... τράμπα του δανεισμού.