Τουρσουνίδης: «Ο Λουτσέσκου ακόμα ψάχνεται και ο ΠΑΟΚ χρειάζεται ενίσχυση»

Ο παλαίμαχος άσος του ΠΑΟΚ, Γιώργος Τουρσουνίδης μίλησε για την ήττα της ομάδας της Θεσσαλονίκης από την Μποέμιανς και τη ρεβάνς.

Τουρσουνίδης: «Ο Λουτσέσκου ακόμα ψάχνεται και ο ΠΑΟΚ χρειάζεται ενίσχυση»

Στο Metropolis 95,5 φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Γιώργος Τουρσουνίδης και αναφέρθηκε στην ήττα από την Μποέμιανς στην Ιρλανδία, αλλά και την ανάγκη που υπάρχει για να ενισχυθεί η ομάδα.

«Σίγουρα με προβλημάτισε η εμφάνιση της ομάδας. Ωστόσο, δεν χρειάζεται πανικός και μουρμούρα. Εν μέρει λογικό, αλλά από την άλλη θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ δεν έπαιξε όπως περιμέναμε, όμως πιστεύω και είμαι σίγουρος ότι η πρόκριση είναι στο χέρι του ΠΑΟΚ. Άσχετο που δεν ήταν καλός και έχασε, δεν έχει να φοβηθεί τίποτα από την Μποέμιανς και στην Τούμπα και με τον κόσμο στο πλευρό του θα πάρει την πρόκριση στον επόμενο γύρο. Φάνηκε ότι έλλειπαν παιχνίδια από την ομάδα.

Δεν είχε φρεσκάδα, ενέργεια και καλή διάθεση για να παίξει καλό ποδόσφαιρο. Από δυο ατομικά λάθη έχασε ο ΠΑΟΚ. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες όταν αρχίζουν τα επίσημα παιχνίδια. Ο Λουτσέσκου ακόμα ψάχνεται και ο ΠΑΟΚ χρειάζεται ενίσχυση σε αρκετές θέσεις. Δεξιά χωλαίνει, πονάει και στα χαφ και μπροστά. Ακόμα δεν ξέρουμε τι θα γίνει με τον Τζόλη. Ο Κούρτιτς έδειξε καλά στοιχεία και περιμένουμε στη συνέχεια να δείξει την αξία του και πιστεύω ότι θα βοηθήσει την ομάδα.

Όταν έγιναν οι αλλαγές από τον Λουτσέσκου άλλαξε η εικόνα της ομάδας μπροστά. Ευτυχώς ήρθε το γκολ του Ολιβέιρα. Ο ΠΑΟΚ έχει να φοβηθεί μόνο τον κακό του εαυτό. Αυτοί που θα έρθουν να είναι καλύτεροι από αυτούς που βρίσκονται τώρα στον σύλλογο. Πρέπει στον επαναληπτικό από το πρώτο λεπτό να κυριαρχήσεις για να πάρεις την πρόκριση. Θα είναι διαφορετικό ματς, ο ΠΑΟΚ ξέρει τι πρέπει να κάνει, ο κόσμος θα επιστρέψει μετά από καιρό στο γήπεδο λόγω της πανδημίας του κορονοϊού και πιστεύω θα έρθει το πολυπόθητο αποτέλεσμα και η πρόκριση».