Παναιτωλικός – Βόλος 0-1: Φιλική νίκη στη Λαμία

Με γκολ του Ρομέρο στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, ο Βόλος επικράτησε 1-0 του Παναιτωλικού σε φιλικό αγώνα που έγινε στη Λαμία, στο «Αθανάσιος Διάκος».

Παναιτωλικός – Βόλος 0-1: Φιλική νίκη στη Λαμία

Ο Βόλος κέρδισε σε φιλικό στη Λαμία την Τρίτη (03/08), τον Παναιτωλικό με 1-0. Η ζέστη και η κούραση από την προετοιμασία, επηρέασε τις προσπάθειες των δυο ομάδων. Ο Βόλος πήρε τη φιλική νίκη με ωραίο τέρμα του Ρομέρο στο τέλος του α’ ημιχρόνου ενώ στην επανάληψη ο Παναιτωλικός είχε δοκάρι με τον Μπαρμπόσα.

Για την ομάδα του Βόλου πήρε χρόνο συμμετοχής και ο Ορόζ, ο οποίος ανακοινώθηκε την Τρίτη (03/08) αλλά και ο Ρεγκατίν, ο οποίος ανακοινώθηκε προ ημερών και έκανε κι αυτός το ανεπίσημο ντεμπούτο του.

Ο Παναιτωλικός επιστρέφει στο Καρπενήσι όπου και προετοιμάζεται εδώ και λίγες μέρες ενώ οι Βολιώτες συνεχίζουν τη δική τους δουλειά στη βάση τους, στη Μαγνησία.

ΒΟΛΟΣ: Κλέιμαν, Πουρίτα, Ρομέρο, Γκιουλέν, Φερράρι, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Φερνάντες, Ορόζ, Ρεγκατίν, Φαν Βέερτ

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Παπαδόπουλος, Κούζντρα, Μεταξάς, Λογαράς, Βοϊτκόφσκι, Νίνης, Μπαρτόλο, Ροσέρο και Τερεζίου

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Μελίσσας (60’ Ροντρίγκες), Λούι (60’ Μπελεβώνης Στ.), Βργκοτς (72’ Σκιαδάς), Κορνέλιους (60’ Μαλής), Περέιρα (60’ Ντουάρτε), Μπαρμπόσα (72’ Καββαδίας), Ντίας (72’ Φυτόπουλος), Μπελεβώνης Χρ. (46’ Τσιγγάρας), Χουχούμης (87’ Σκόνδρας), Καρέλης, Βέργος (60’ Μεντόσα).