«Τα βρήκε με τον Ολυμπιακό ο Τιάγκο Σίλβα, κλείνει στη Γκιμαράες»

Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει ο Τιάγκο Σίλβα για τον Ολυμπιακό και όπως μεταδίδουν οι Πορτογάλοι θα υπογράψει συμβόλαιο με τη Βιτόρια Γκιμαράες.

«Τα βρήκε με τον Ολυμπιακό ο Τιάγκο Σίλβα, κλείνει στη Γκιμαράες»

Παρελθόν θα αποτελέσει ο Τιάγκο Σίλβα για τον Ολυμπιακό. Ο Πορτογάλος χαφ είναι εκτός πλάνων του Πέδρο Μαρτίνς και εδώ κι αρκετό καιρό προπονούνταν στον Ρέντη με τους ποδοσφαιριστές που θεωρούνται "κομμένοι" από τον κόουτς.

Ο 28χρονος χαφ από την περασμένη εβδομάδα βρίσκεται στην πατρίδα του για προσωπικούς λόγους και μάλιστα ήταν σε συζητήσεις με τη Βιτόρια Γκιμαράες, η οποία έχει δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του.

Σύμφωνα με τους Ίβηρες ο παίκτης ήταν και σε συζητήσεις με τον Ολυμπιακό προκειμένου να βρεθεί λύση με το συμβόλαιο του. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι Σίλβα τα έχει βρει με τον Ολυμπιακό προκειμένου να λυθεί το συμβόλαιο. Ο ποδοσφαιριστής θα μείνει ελεύθερος από τους πρωταθλητές Ελλάδας και αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο με τη Βιτόρια Γκιμαράες, η οποία από την πρώτη στιγμή είχε δείξει ενδιαφέρον για να τον αποκτήσει.

Ο Ολυμπιακός πήρε πέρσι τον ποδοσφαιριστή από τη Νότιγχαμ Φόρεστ και με τη φανέλα του έκανε 21 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις έχοντας στο ενεργητικό δύο ασίστ. Ο Τιάγκο Σίλβα δεν μπόρεσε να πείσει κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας ότι αξίζει μία θέση στο ρόστερ κι έτσι μετακινείται προς τη Βιτόρια Γκιμαράες.