ΟΦΗ: Δεν προχωράει του Γκονζάλες

Ο Λορέντσο Γκονζάλες δεν θα υπογράψει στον ΟΦΗ. Δεν έπεισε ο 21χρονος επιθετικός

ΟΦΗ: Δεν προχωράει του Γκονζάλες

Ο 21 ετών επιθετικός, Λορέντσο Γκονζάλες, ο οποίος δοκιμάστηκε στην Ολλανδία από τον ΟΦΗ, δεν πρόκειται να αποκτηθεί.

Δεν προχωρά για τον ΟΦΗ η περίπτωση του Λορέντσο Γκονζάλες. Ο 21χρονος επιθετικός, γεννημένος στην Ισπανία αλλά μεγαλωμένος στην Ελβετία και είναι διεθνής με τις «μικρές» εθνικές της ομάδες, δεν πρόκειται να υπογράψει στην ομάδα του Ηρακλείου.

Αυτή ήταν η απόφαση που πήραν οι Κρητικοί για τον ποδοσφαιριστή που πέρασε από το «μικροσκόπιο» του Νίκου Νιόπλια, ο οποίος και δεν πείστηκε από αυτά που είδε κατά τη διάρκεια της παραμονής της ομάδας στην Ολλανδία.

Όσον αφορά την προετοιμασία, η ΠΑΕ ΟΦΗ ενημέρωσε για την προπόνηση της Τρίτης (3/8): «Με τον Mike van Duinen να συμμετέχει στο μεγαλύτερο μέρος του κανονικού προγράμματος, ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (3/8) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, η πρώτη προπόνηση της ομάδας μας μετά την επιστροφή της από την Ολλανδία.

Οι Adil Nabi, Boy Waterman, Πασχάλης Στάικος και Κοσμάς Τσιλιανίδης ακολούθησαν το ατομικό τους πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ ο Jon Toral έκανε θεραπεία.

Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις φυσικής κατάστασης μέσω τεχνικής, παιχνίδι μικρών σχέσεων και τελικό παιχνίδι.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Τετάρτη (4/8) και θα είναι διπλή, στις 08:00 και στις 18:30».