Βόλος: Σοάρες ο επόμενος

Μία ακόμη μεταγραφή έχει στα...σκαριά ο Βόλος. Ο λόγος για τον 30χρονο μέσο Άλεξ Σοάρες

Βόλος: Σοάρες ο επόμενος

Κοντά στην απόκτηση του 30χρονου Πορτογάλου μέσου Άλεξ Σοάρες βρίσκεται ο Βόλος.

Θα είναι ουσιαστικά ο αντικαταστάτης του Ριένστρα, ο οποίος είχε πρόσφατα σοβαρό τραυματισμό και αναμένεται να γυρίσει με το νέο έτος.

Ο 30χρονος Πορτογάλος μέσος, Άλεξ Σοάρες έμεινε ελεύθερος από τη Μορεϊρένσε και έχει φτάσει σε συμφωνία με τον Βόλο. Ο παίκτης αναμένεται πλέον στην Ελλάδα για να περάσει από ιατρικά και να υπογράψει και φυσικά να ανακοινωθεί.

Ο Σοάρες είχε πέρσι 30 συμμετοχές με τη φανέλα της Μορεϊρένσε. Είχε κι ένα γκολ και μία ασίστ ενώ είναι ένας παίκτης που αγωνίζεται κυρίως ως ανασταλτικός μέσος. Ο Σοάρες για δύο σεζόν (2017-2019) πέρασε από το κυπριακό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Ομόνοιας, ενώ αγωνιζόταν στη Μαρίτιμο, πριν τον δουν στην Ομόνοια και τον αποκτήσουν για να γίνει κίνηση πέρσι και να γυρίσει στη Μορεϊρένσε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή είναι η δεύτερη φορά που έρχεται στην Ελλάδα καθώς στο ξεκίνημα της καριέρας του τη σεζόν 2011-2012 βρισκόταν στον Πανσερραϊκό, πραγματοποιώντας όμως μόλις μία συμμετοχή. Δέκα χρόνια μετά λοιπόν ο Πορτογάλος επιστρέφει αυτή τη φορά για να παίξει στη μεγάλη κατηγορία, με τη φανέλα του Βόλου.