Επίσημο: Στον Βόλο ο Νικολάς Ορόζ

Παίκτης του Βόλου και επίσημα ο Νικολάς Ορόζ. Ο 27χρονος Αργεντινός επιτελικός μέσος αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού από τη Ρασίνγκ Κλουμπ.

Επίσημο: Στον Βόλο ο Νικολάς Ορόζ

Με μικρή καθυστέρηση ανακοινώθηκε η απόκτηση του Νικολάς Ορόζ από τον Βόλο. Ο Αργεντινός άσος τις τελευταίες ημέρες ήταν στην Ελλάδα, έκανε προπονήσεις κανονικά με την ομάδα του Βόλου αλλά δεν είχε ανακοινωθεί γιατί δεν είχαν έρθει όλα τα απαραίτητα χαρτιά από το εξωτερικό.

Αυτό τελικά έγινε την Τρίτη (3/8) και η ΠΑΕ Βόλος ανακοίνωσε την απόκτηση του Νικολάς Ορόζ.

«Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει τη μεταγραφή του 27χρονου Αργεντίνου επιτελικού μέσου Νικολάς Οροζ.

Ο Νικολάς Ορόζ ανήκει στην Ρασίνγκ Κλουμπ, ωστόσο τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν ως δανεικός σε Τσακαρίτα (63 συμμετοχές, 10 γκολ) Ο’ Χίγκινς (30 ματς, 7 γκολ, 4 ασίστ), Ουνιβερσιδάδ ντε Τσίλε (21 συμμετοχές, 2 γκολ) και Αλ Βασλ (27 συμμετοχές, 3 γκολ).

Η ΠΑΕ Βόλος καλωσορίζει τον Νικολάς Ορόζ στην οικογένεια της», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Βόλος για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Αργεντινού άσου.

Δεν αποκλείεται από τη στιγμή που ανακοινώθηκε ο Νικολάς Ορόζ να πάρει και χρόνο συμμετοχής στον φιλικό αγώνα της Τρίτης (3/8) με αντίπαλο τον Παναιτωλικό. Ένα ματς που θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Λαμίας, στο «Αθανάσιος Διάκος».