Πρώτη προπόνηση για τον Μιράντα στο Ρέντη

Πήγε στο προπονητήριο το νέο μεταγραφικό απόκτημα και τα είπε με τον Μαρτίνς *Τα «κοψίματα» στην άμυνα και πως θα χωρέσει στην 11άδα.

Πρώτη προπόνηση για τον Μιράντα στο Ρέντη

Και το τυπικό σκέλος της μεταγραφής του Ροντερίκ Μιράντα ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης. Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε και επίσημα τον Πορτογάλο κεντρικό αμυντικό, ο οποίος έχει ήδη τεθεί στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς. Ο 27χρονος στόπερ βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης στη χώρα μας και πέρασε τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Πειραιωτών το μεσημέρι της Τετάρτης πήγε στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού και έπιασε δουλειά. Ξεκίνησε προπόνηση, αλλά όχι μαζί με την υπόλοιπη ομάδα. Ο Μιράντα έκανε ατομικό πρόγραμμα όπως ακολουθεί και ο Ποντένσε μέχρι να φτάσουν στα επίπεδα των υπολοίπων.

Τον 27χρονο στόπερ τον γνωρίζει πολύ καλά ο Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος επέμεινε για τη μεταγραφή του. Στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη οι δύο άνδρες είχαν την ευκαιρία να τα πουν στο περιθώριο της προπόνησης. Φυσικά ο Μιράντα θα ταξιδέψει μαζί με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές σε Βέλγιο και Ολλανδία για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας.

«Κοψίματα» στην άμυνα

Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειώσουμε πως πλέον ο Ολυμπιακός έχει έξι στόπερ και αν τελειώσει και με τον Μεριά θα γίνουν επτά. Σίγουρα θα υπάρξουν «κοψίματα» στους κεντρικούς αμυντικούς από τον Πέδρο Μαρτίνς και έτσι όπως φαίνεται είναι πολύ πιθανό αυτά να αφορούν σε δύο κεντρικούς αμυντικούς. Και την Τετάρτη, πάντως δεν υπήρξε ενημέρωση από τον Πορτογάλο προπονητή σε ποδοσφαιριστές ότι δεν υπολογίζονται. Αυτό αναμένεται να γίνει την Πέμπτη όταν και θα γνωστοποιηθεί η αποστολή που θα μπει στο αεροπλάνο για τις Βρυξέλλες.

Πως θα χωρέσει στην ενδεκάδα

Ένα άλλο θέμα που σίγουρα θα απασχολήσει τον Πέδρο Μαρτίνς είναι το πώς θα χωρέσει τον Μιράντα στην ενδεκάδα. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα είναι δεξιοπόδαρος στόπερ και υποτίθεται πως σε αυτή τη θέση ο Ολυμπιακός έχει τον Παπέ Σισέ. Τον Σενεγαλέζο τον έχει σε μεγάλη εκτίμηση και αν δεν έρθει κάποια πρόταση για να παραχωρηθεί έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα τον διαχειριστεί ο Πορτογάλος προπονητής.