«Πρόταση του Ολυμπιακού για τον Μεριά»

Οι Πειραιώτες διαπραγματεύονται τη μεταγραφή του Τυνήσιου κεντρικού αμυντικού και φέρονται να έχουν κάνει επίσημη κρούση στην ομάδα του.

«Πρόταση του Ολυμπιακού για τον Μεριά»

Το απόγευμα ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Ροντερίκ Μιράντα, αλλά όλα δείχνουν πως η ομάδα του Πειραιά θα προχωρήσει και σε δεύτερη μεταγραφή κεντρικού αμυντικού. Συγκεκριμένα σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Τυνησία οι Πειραιώτες έχουν κάνει επίσημη πρόταση για τον Γιασίν Μεριά.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει το δημοσίευμα των Τυνήσιων ο Ολυμπιακός κινείται για την απόκτηση του 25χρονου στόπερ που έπαιξε στο Μουντιάλ με την εθνική ομάδα της χώρας του. Τα ρεπορτάζ των Τυνήσιων αναφέρουν πως οι Πειραιώτες βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με την ομάδα του παίκτη, τη Σφαξιέν.

Οι Τυνήσιοι επισημαίνουν πως η ομάδα του ποδοσφαιριστή βλέπει με θετικό μάτι την πρόταση του Ολυμπιακού, αλλά χωρίς να έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες για το ύψος της. Ο Μεριά έχει συμβόλαιο με τη Σφαξιέν μέχρι τον Ιούνιο του 2019 και οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και μάλιστα σε πολύ καλό επίπεδο. Αναμένεται να υπάρξουν άμεσα εξελίξεις και με αυτό το θέμα κάτι που αν κλείσει θετικά ο Ολυμπιακός θα έχει επτά στόπερ στο ρόστερ του.