AEK: Λόπες και Νταντσένκο οι πρώτοι που πλήρωσαν το ...μάρμαρο του αποκλεισμού από τη Βελέζ!

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημέρωσε τους Έλντερ Λόπες και Όλεγκ Νταντσένκο πως δεν υπολογίζονται από τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς και κάλεσε αμφοτέρους να βρουν νέα... επαγγελματική στέγη.

AEK: Λόπες και Νταντσένκο οι πρώτοι που πλήρωσαν το ...μάρμαρο του αποκλεισμού από τη Βελέζ!

Η πολυσυζητημένη και πολυαναμενόμενη αντίδραση της επίσημης ΑΕΚ για τον, ντροπιαστικό, αποκλεισμό, από την, Βοσνιακή, Βελέζ, στο δεύτερο προκριματικό γύρο του νεοσύστατου Conference League, την περασμένη Πέμπτη (29/07), ήρθε τελικά τελικά ούτε 72 ώρες αργότερα.

Την Κυριακή (01/08) από την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ έγινε γνωστό ότι οι Έλντερ Λόπες και Όλεγκ Νταντσένκο ειδοποιήθηκαν πως δεν υπολογίζονται στα πλάνα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς για τη συνέχεια.

Ο Πορτογάλος τέθηκε, άμεσα, εκτός ομάδας και κλήθηκε να βρει τον επόμενο ...εργοδότη του, ενώ ο Ουκρανός, που αποκτήθηκε τον περασμένο Γενάρη (για δεξί μπακ, όντας δεξί χαφ ,αλλά σε καμιά θέση δεν ικανοποίησε...) ...υποβιβάστηκε στη Β' ομάδα της «Ένωσης», έως ότου βρεθεί η φόρμουλα της λύσης του συμβολαίου του.

Ωστόσο οι ...εκκαθαρίσεις στο υλικό της «Ένωσης», αναμένεται να μην σταματήσουν στους δύο ποδοσφαιριστές και θα συνεχιστούν τις επόμενες ημέρες και μ' άλλους παίκτες.

Κάποιοι εκ των οποίων θα καταλήξουν στη 2η ομάδα.

Μια κι ο λόγος το πρωί της Δευτέρας (2/08) οι παίκτες της Ομάδας Β' θα υποβληθούν σε ιατρικά κι εργομετρικά τεστ και εντός της εβδομάδας θα οριστεί η πρώτη προπόνηση, που θα γίνει πιθανότατα Τετάρτη ή Πέμπτη.

Στα αξιοσημείωτα είναι πως από την ΑΕΚ διευκρίνισαν ότι ούτε τώρα που έμεινε ο Εντσάμ ελεύθερος, από την Σέλτικ, δεν πρόκειται ν' ασχοληθούν μαζί του, κρατώντας απαρέγκλιτη στάση σ' εκείνο που επικοινώνησαν στα τέλη Ιουνίου ότι αποσύρονται από την υπόθεση του 25χρονου Γάλλου μέσου.