Η πρόταση για Αράο και το μπάσιμο του ΠΑΟΚ

Νέα δεδομένα για τον χαφ της Φλαμένγκο έφεραν στη δημοσιότητα οι Βραζιλιάνοι και τα οποία κάνουν ακόμα πιο δύσκολη την υπόθεση.

Η πρόταση για Αράο και το μπάσιμο του ΠΑΟΚ

Η απόκτηση κεντρικού χαφ είναι αυτό που «καίει» τώρα τον Ολυμπιακό με τον Γουίλιαν Αράο να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο. Ο μέσος της Φλαμένγκο ενδιαφέρει τους Πειραιώτες, οι οποίοι βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με την ομάδα της Βραζιλίας προκειμένου να καταφέρουν να συμφωνήσουν μαζί τους.

Τα πράγματα, ωστόσο, δεν είναι καθόλου απλά όπως έχει φανεί από τα ρεπορτάζ των Βραζιλιάνων. Το βράδυ της Τρίτης έκαναν λόγο για άρνηση της Φλαμένγκο σε πρόταση του Ολυμπιακού. Μάλιστα έγραφαν πως η βραζιλιάνικη ομάδα θέλει 4,4 εκατ. ευρώ για να πει το «ναι».

Νέα δεδομένα για την υπόθεση είδαν το φως της δημοσιότητας και πάλι από τη Βραζιλία. Σύμφωνα με δημοσιεύματα στη χώρα του καφέ ο Ολυμπιακός έχει προσφέρει στη Φλαμένγκο κοντά στα 2,3 εκατ. ευρώ. Η διαφορά που υπάρχει ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι αρκετά μεγάλη και όπως γίνεται αντιληπτό θα πρέπει να καλυφθούν 2 εκατ. ευρώ προκειμένου να υπάρξει συμφωνία.

Ένα νέο δεδομένο που ήρθε στη δημοσιότητα έχει να κάνει με το μπάσιμο του ΠΑΟΚ στην υπόθεση. Οι Βραζιλιάνοι αναφέρουν πως η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει εμπλακεί στην υπόθεση χωρίς να δίνουν παραπάνω λεπτομέρειες.