Απόλλων Σμύρνης – Ιωνικός 1-3: «Χτύπησε» στο τελευταίο δεκάλεπτο

Ο Ιωνικός κέρδισε στη Ριζούπολη με 3-1 τον Απόλλωνα Σμύρνης σε φιλικό αγώνα.

Απόλλων Σμύρνης – Ιωνικός 1-3: «Χτύπησε» στο τελευταίο δεκάλεπτο

Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Ιωνικός πέτυχε δύο γκολ και πήρε τη νίκη με 3-1 επί του Απόλλωνα Σμύρνης στο γήπεδο της Ριζούπολης. Μάλιστα η ομάδα του Δημήτρη Σπανού πήρε τη φιλική νίκη με ανατροπή αφού βρέθηκε να χάνει με 1-0.

Η εκ Σμύρνης ιστορική ομάδα προηγήθηκε στο 14ο λεπτό με τον Ντάουντα ύστερα από ασίστ του Παμλίδη.

Στο 37’ ισοφάρισαν οι φιλοξενούμενοι με τον Μπουένο (σουτ). Στο 67’ ο Ιωαννίδης είχε κεφαλιά στο δοκάρι για την ομάδα του Απόλλωνα Σμύρνης. Στο 83’ ο Άοσμαν ήταν αυτός που έκανε το 1-2 και στο 87’ ο Βαφέας διαμόρφωσε το τελικό σκορ (1-3) με κεφαλιά μετά την εκτέλεση κόρνερ του Άοσμαν, ο οποίος ήταν και ο πρωταγωνιστής με ένα γκολ και μία ασίστ για την ομάδα της Νίκαιας.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Κότσαρης (60’ Κυρίτσης), Μπαξεβανίδης (80’ Γκούφας), Βιτλής (65’ Ντεντάκης), Ραΐλι (80’ Δούμας), Λισγάρας (46’ Ντόμινγκες), Φατιόν (85’ Μουστάκας), Κάστρο (46’ Σλίβκα), Κραγιόπουλος (65’ Ρώσση), Παπαγεωργίου (46’ Γιαννάκη), Παμλίδης (65’ Ιωαννίδης), Ντάουντα (46’ Τσιλούλης).

ΙΩΝΙΚΟΣ: Αναγνωστόπουλος, Σάντσεζ, Λουάν, Μύγας, Βαλεριάνος, Ρομαό, Ντάλσιο, Μπουένο, Ματσούκας, Ντελγκάδο, Μάναλης. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν οι Χουτεσιώτης, Ρόκου, Τσιριγώτης, Βαφέας, Μουστάκης, Κιάκος, Μπάσα, Γκοτσούλιας, Άοσμαν, Πογοσιάν, Μπονέτι, Ιατρούδης.