Ο Σαββίδης ζήτησε την στήριξη του Ραζβάν Λουτσέσκου σε τηλεδιάσκεψη της ΠΑΕ!

Ο Ιβάν Σαββίδης, κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης, έστειλε σε μέλη της διοίκησης και του ποδοσφαιρικού τμήματος μήνυμα ενότητας, αλλά και στήριξης του Ραζβάν Λουτσέσκου ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Σαββίδης ζήτησε την στήριξη του Ραζβάν Λουτσέσκου σε τηλεδιάσκεψη της ΠΑΕ!

Τηλεδιάσκεψη, με ευρεία συμμετοχή, έλαβε χώρα, το Σάββατο, στον ΠΑΟΚ, κατόπιν απαίτησης του Ιβάν Σαββίδη.

Ο ισχυρός ανήρ των «μαυρόασπρων» της Θεσσαλονίκης, απευθυνόμενος σε μέλη της ομάδας, της διοίκησης, αλλά και του αγωνιστικού τμήματος, ζήτησε ενότητα και στήριξη στον Ραζβάν Λουτσέσκου ενόψει των υποχρεώσεων του ΠΑΟΚ, στη νέα αγωνιστική σεζόν.

«Πρέπει να είμαστε όλοι ενωμένοι σαν μια γροθιά, στην υπηρεσία και την υποστήριξη του Ραζβάν Λουτσέσκου. Όλοι, από την κορυφή μέχρι τους υπαλλήλους μας πρέπει να έχουν αυτό στο μυαλό τους. Δεν πρέπει να αφήσουμε καμία ευκαιρία να πάει χαμένη Θα κερδίζουμε ή θα πεθαίνουμε στο γήπεδο προσπαθώντας», ανέφερε και κατέληξε:

«Ενότητα, συγκέντρωση, όλοι να λειτουργούμε ως βοηθοί του προπονητή, να μην πετάξουμε ούτε έναν βαθμό χωρίς να τα δώσουμε όλα. Αυτό θέλω από εσάς».

Επίσης ευχήθηκε μια καλή πορεία ζητώντας προσπάθεια, συγκέντρωση και προσήλωση στη δουλειά και σε όλα όσα ζητήσει ο Ρουμάνος τεχνικός.