Επάνοδος του Ατρομήτου στην Ελλάδα!

Στην Αθήνα βρίσκεται από το Σάββατο (31/08) το απόγευμα  ο Ατρόμητος μετά το πέρας του βασικού σταδίου προετοιμασίας του στην Ισπανία

Επάνοδος του Ατρομήτου στην Ελλάδα!

Αφού πέρασε 16 μέρες στην Ισπανία - όπου έδωσε πέντε φιλικές αναμετρήσεις και πραγματοποίησε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του - ο Ατρόμητος επέστρεψε στην Αθήνα.

Οι Περιστεριώτες, που άφησαν το Αλικάντε, επέστρεψαν, μέσω Ζυρίχης, στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και στη βάση τους εν γένει.

Η ομάδα του Άνχελ Λόπεθ επένδυσε στην σκληρή δουλειά, ενόψει της επόμενης σεζόν 2021-22, ενώ έδωσε πέντε φιλικές αναμετρήσεις (κόντρα σε Έλτσε, Βαλένθια, Χετάφε, Λεβάντε, Σαραγόσα) και πλέον ετοιμάζεται να ξαναπιάσει δουλειά από Δευτέρα αφού την Κυριακή (01/08) είναι προγραμματισμένο ρεπό.

Οι «κυανόλευκοι» θα πάρουν μέρος σε τουρνουά φιλανθρωπικού χαρακτήρα, που θα γίνει στον Βόλο, με την συμμετοχή της τοπικής ομάδας αλλά των Αστέρα Τρίπολης και ΟΦΗ (8-10/08), ενώ η πρόβα τζενεράλε πριν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης», θα γίνει σε φιλικό κόντρα στον Ιωνικό (14/08).