Ολυμπιακός: Ο Σεμέδο γι' αρχηγός!

Ο Ρούμπεν Σεμέδο έπαιξε στο παιχνίδι με τη Νέφτσι στο Μπακού ως αρχηγός του Ολυμπιακού και ίσως αυτή η επιλογή του Πέδρο Μαρτίνς κάτι να σημαίνει.

Ολυμπιακός: Ο Σεμέδο γι' αρχηγός!

Ένας ποδοσφαιριστής για τον οποίο υπάρχει έντονη φημολογία κατά καιρούς πως θα έρθει πρόταση στον Ολυμπιακό είναι ο Ρούμπεν Σεμέδο. Και στις αρχές του καλοκαιριού το ίδιο είχε συμβεί και πέρσι τέτοια εποχή. Ο Πορτογάλος στόπερ φυσικά και είναι παίκτης που έχει κάνει αρκετούς θαυμαστές στην πατρίδα του και όχι μόνο.

Προς το παρόν κάτι επίσημο δεν υπάρχει στον Ολυμπιακό για τον Ρούμπεν Σεμέδο, ενώ εδώ και πολλές εβδομάδες έχουν ατονήσει και τα μεταγραφικά σενάρια. Ο 27χρονος κεντρικός αμυντικός παραμένει πολύ σημαντικός για την ομάδα του Πειραιά και από τη στιγμή που δεν υπάρχει πρόταση, η οποία να ικανοποιεί τον ίδιο και το σύλλογο τότε δεν τίθεται και κανένα θέμα αποχώρησης του.

Στη ρεβάνς με τη Νέφτσι στο Μπακού όταν ο Ματιέ Βαλμπουενά έγινε αλλαγή δόθηκε εντολή από τον πάγκο το περιβραχιόνιο να περάσει στο αριστερό μπράτσο του Ρούμπεν Σεμέδο. Για πρώτη φορά ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός αγωνίστηκε ως αλλαγή έστω κι αν αυτό έγινε, διότι στην ενδεκάδα εκείνη τη στιγμή δεν υπήρχε κάποιος από τους άλλους αρχηγούς.

Υπήρχε, ωστόσο ο Γιώργος Μασούρας, ο οποίος και Έλληνας είναι και μερικούς μήνες πιο παλιός από τον Σεμέδο. Ο Μαρτίνς, ωστόσο επέλεξε τον συμπατριώτη του και ίσως κάτι να σημαίνει αυτό για τη συνέχεια. Μην ξεχνάμε ότι στους αρχηγούς είναι οι Αβραάμ, Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Βαλμπουενά, Ελ Αραμπί και προφανώς θα προστεθεί και ο Σεμέδο.