Το «ευχαριστώ» και η υπόσχεση του Μιράντα

Ο 27χρονος κεντρικός αμυντικός με μήνυμα του στα social media αποχαιρέτισε τη Γουλβς και υποσχέθηκε την κατάκτηση του τίτλου με τον Ολυμπιακό.

Το «ευχαριστώ» και η υπόσχεση του Μιράντα

Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού είναι ο Ροντερίκ Μιράντα, ο οποίος αποτελεί επιλογή του Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος στόπερ αποτελεί ήδη μέλος της ομάδας του Πειραιά και ετοιμάζεται για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας σε Βέλγιο και Ολλανδία.

Ο 27χρονος κεντρικός αμυντικός με μήνυμα του στα social media ευχαρίστησε τη Γουλβς και παράλληλα υποσχέθηκε στον κόσμο των Πειραιωτών την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

«Πρώτα απ’ όλα θα ήθελα να ευχαριστήσω της Γουλβς για την αξέχαστη σεζόν που είχαμε και στην οποία βγήκαμε νικητές. Δεν έχω καμία αμφιβολία πως κα η επόμενη σεζόν θα είναι εξίσου πετυχημένη. Όταν γίνεσαι μία φορά λύκος είσαι πάντα λύκος. Ευχαριστώ τον Ολυμπιακό για την ευκαιρία που μου δίνει να αγωνιστώ στο μεγαλύτερο κλαμπ της Ελλάδας. Είμαι ενθουσιασμένος και υπόσχομαι να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους και στο τέλος της σεζόν να πανηγυρίσουμε την κατάκτηση του πρωταθλήματος», αναφέρει το μήνυμα του νέου μεταγραφικού αποκτήματος.

Στο μεταξύ ένας πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού έχει σχολιάσει την ανάρτηση του Ροντερίκ Μιράντα. Ο λόγος για τον Γκονσάλο Πασιένσια, ο οποίος ευχήθηκε καλή τύχη στον συμπατριώτη του.