Ναϊμέγκεν - ΟΦΗ 2-0: Οι κρητικοί αποχαιρέτησαν την Ολλανδία χωρίς νίκη στα φιλικά παιχνίδια

Την ήττα γνώρισε ο ΟΦΗ από τη Ναϊμέγκεν με 2-0 στο τελευταίο φιλικό επί Ολλανδικού εδάφους

Ναϊμέγκεν - ΟΦΗ 2-0: Οι κρητικοί αποχαιρέτησαν την Ολλανδία χωρίς νίκη στα φιλικά παιχνίδια

Την ήττα γνώρισε ο ΟΦΗ από τη Ναϊμέγκεν με 2-0, στο τελευταίο φιλικό επί Ολλανδικού εδάφους. Ο τεχνικός των κρητικών Νίκος Νιόπλιας ξεκίνησε με αρκετούς παίκτες οι οποίοι δεν είχαν πολλά λεπτά συμμετοχής στο παιχνίδι με την Αλκμαάρ.

Για τους Ολλανδούς το σκορ άνοιξε στο 12’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο Μπρύιν. Στο 35’ ο Μάρκες βρήκε τον Οκίτα, που σούταρε άουτ, ενώ στο 40’ μακρινό σουτ του Γκονζάλες δεν είχε ευτυχή κατάληξη. Το τελικό 2-0 έγραψε στο 52’ με κεφαλιά ο Μάρκες. Το 2-0 έμεινε έως το φινάλε και ο ΟΦΗ αποχαιρέτησε την Ολλανδία με ήττα και χωρίς να καταφέρει να κερδίσει σε κάποιο από τα έξι φιλικά προετοιμασίας που έδωσε στο εξωτερικό.

Με τον ΟΦΗ κάτω από τα δοκάρια ξεκίνησε ο Σωτηρίου και στην άμυνα από τα αριστερά προς τα δεξιά αγωνίστηκαν οι Κοροβέσης, Γιαννούλης, Βούρος και Μαρινάκης. Στη μεσαία γραμμή τοποθέτησε τους Νέιρα, Μπαλογιάννη και Ουές, ενώ στην επίθεση αγωνίστηκαν οι Νοικοκυράκης αριστερά, Γρίβας δεξιά και ο υπό δοκιμή Γκονζάλες στον κορυφή.

Ο προπονητής του ΟΦΗ πραγματοποίησε έξι αλλαγές στο δεύτερο ημίχρονο. Σε σχηματισμό 4-4-2, ο Σωτηρίου παρέμεινε κάτω από τα δοκάρια με Μαρινάκη, Γιαννούλη, Σελίμοβιτς και Λυμπεράκη από τα δεξιά προς τα αριστερά στην άμυνα. Ντε Γκουζμαν – Μπαλογιάννης στον άξονα δεξιά ο Νοικοκυρακης αριστερά ο Σταρτζεον και οι Σαρδινέρο, Καστάνιος αγωνίστηκαν στην επίθεση.