Δεν ασχολήθηκε ποτέ ο Ολυμπιακός με τον Τζιοβίνκο

Οι Ιταλοί πήγαν να εμπλέξουν τον Ολυμπιακό με τον Τζιοβίνκο, αλλά οι πρωταθλητές Ελλάδας δεν ασχολήθηκαν ποτέ με τον 34χρονο Ιταλό επιθετικό. Επρόκειτο για μανατζερικό τερτίπι.

Δεν ασχολήθηκε ποτέ ο Ολυμπιακός με τον Τζιοβίνκο

Μία μέρα μετά αφού ο Ολυμπιακός έδωσε τα χέρια με την Μονακό για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Χένρι Ονιεκούρου έναντι 5 εκατομμυρίων ευρώ, βγήκε ένας Ιταλός δημοσιογράφος και έγραψε ότι ο Τζιοβίνκο απασχολεί σοβαρά τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Όπως αναφέρει και το «ΦΩΣ» της Παρασκευής (30/7), ο 34χρονος Ιταλός επιθετικός πράγματι έχει προταθεί στον Ολυμπιακό. Όπως έχει προταθεί και σε άλλες ομάδες την περίοδο που συζητούσε με τον ΠΑΟΚ για να συνεχίσει την καριέρα του στην Θεσσαλονίκη.

Το ότι προτάθηκε στους πρωταθλητές Ελλάδας, δεν σημαίνει ότι ασχολήθηκαν κιόλας μαζί του.

Ο Ολυμπιακός δεν μπήκε ποτέ στη διαδικασία να μιλήσει με τον Τζιοβίνκο, δεν τον απασχόλησε ποτέ και το όνομά του δεν συζητήθηκε στα... πέριξ των γραφείων της ΠΑΕ ή του Ρέντη.

Για ποιο λόγο το είχαν «φουντώσει» οι Ιταλοί και ενώ όλοι γνώριζαν ότι ο παίκτης πιθανότατα θα κατέληγε στον ΠΑΟΚ; Επειδή προφανώς η πλευρά του Τζιοβίνκο σκαρφίστηκε ένα ωραίο τέχνασμα για να αποσπάσει καλύτερο συμβόλαιο από τους Θεσσαλονικείς.

Έβγαλε μπροστά τεχνηέντως ότι ο Ολυμπιακός έχει κάνει μπάσιμο για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή και προφανώς στον ΠΑΟΚ θορυβημένοι μη τυχόν και τον δουν στα «ερυθρόλευκα», έσπευσαν να του ανεβάσουν την προσφορά.

Όλα αυτά φυσικά εν αγνοία του Ολυμπιακού, ο οποίος εδώ και δέκα μέρες είχε ξεκαθαρίσει τη θέση του ότι δεν τον απασχολεί κανένας Τζιοβίνκο, παλεύοντας την ίδια στιγμή την αγορά του Ονιεκούρου.