Ποιον διώχνει ο Μιράντα;

Με την απόκτηση του 27χρονου Πορτογάλου ο Πέδρο Μαρτίνς έχει στη διάθεσή του έξι κεντρικούς αμυντικούς και αναμένονται με ενδιαφέρον οι αποφάσεις του κόουτς ενόψει της προετοιμασίας σε Βέλγιο και Ολλανδία.

Ποιον διώχνει ο Μιράντα;

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε σήμερα την απόκτηση του Ροντερίκ Μιράντα και αυτή τη στιγμή ο Πέδρο Μαρτίνς έχει έξι κεντρικούς αμυντικούς στη διάθεσή του ενόψει Βελγίου και Ολλανδίας!

Είναι ένα νούμερο που δεν είναι και τόσο… φυσιολογικό. Συνήθως οι προπονητές καλούνται να κάνουν τη δουλειά τους με τέσσερις αμυντικούς μέσα σε μία σεζόν, ενώ έχουν και ορισμένους που μπορούν να αγωνιστούν εκεί κατ’ ανάγκη (σ.σ. όπως συνέβη π.χ. με τον Ρομαό την περσινή σεζόν).

Με τον 27χρονο Πορτογάλο στόπερ λοιπόν δημιουργείται θέμα ως προς το… «φεύγα»!

Την Πέμπτη ο Μαρτίνς θα ανακοινώσει τους παίκτες που θα συμπεριλάβει στην αποστολή για το β’ στάδιο προετοιμασίας σε Βέλγιο και την Ολλανδία.

Αποτελεί τεράστιο ερωτηματικό αν θα είναι και οι έξι στόπερ στο αεροπλάνο για Βρυξέλλες το πρωί της Παρασκευής.

Οι Σισέ, Βούκοβιτς, Ένγκελς, Μιράντα, Νικολάου και Ευαγγέλου είναι οι κεντρικοί αμυντικού που έχει στη διάθεσή του ο Πέδρο Μαρτίνς.

Λέγεται ότι ο Ολυμπιακός εξετάζει την περίπτωση ακόμη ενός στόπερ. Τι σημαίνει αυτό; Ότι ενδέχεται από τους υπάρχοντες να φύγουν ακόμη και τρεις!

Οι πιο επίφοβοι είναι οι Ένγκελς και Νικολάου. Οι δυο τους βρίσκονται σε δύσκολη θέση και ακόμη και να ταξιδέψουν στο β’ στάδιο προετοιμασίας, δεν μπορεί να εγγυηθεί κανείς ότι θα παραμείνουν και στο ρόστερ.

Ο δε Ευαγγέλου που αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό, κάνει την προσπάθειά του και ελπίζει ότι θα κερδίσει μία θέση στον Ολυμπιακό της νέας περιόδου.

Επίσης, είναι ανοικτό και το τι θα συμβεί με τον Βούκοβιτς. Παρότι ξεκίνησε δυναμικά στην προετοιμασία, παραμένει ερωτηματικό η παρουσία του στους «ερυθρόλευκους». Τα σενάρια από Ιταλία και Τουρκία δεν έχουν τελειωμό…

Το μόνο σίγουρο πάντως είναι ότι με τον ερχομό του Μιράντα αναμένονται εξελίξεις με κάποιον (ή κάποιους) αμυντικό από το υπάρχον ρόστερ. Με τον Παπέ Σισέ αυτή τη στιγμή να φαντάζει ως ο πιο ακλόνητος παρά τα σενάρια που ακούγονται για ενδιαφέρον από γερμανικές και τουρκικές ομάδες.