Χένρι Ονιεκούρου: Πέθανε η μητέρα του και πήγε εσπευσμένα στη Νιγηρία για την κηδεία

Ο Χένρι Ονιεκούρου «έχασε» τη μητέρα του και πήγε εσπευσμένα στη Νιγηρία για την κηδεία. Γι’ αυτόν τον λόγο θα έρθει Κυριακή στη χώρα μας και όχι νωρίτερα για να υπογράψει στον Ολυμπιακό.

Χένρι Ονιεκούρου: Πέθανε η μητέρα του και πήγε εσπευσμένα στη Νιγηρία για την κηδεία

Ο Χένρι Ονιεκούρου θα έρθει την Κυριακή στη χώρα μας. Έφυγε από τη ζωή η μητέρα του και έπρεπε εσπευσμένα να τη συνοδεύσει στην τελευταία της κατοικία στη Νιγηρία. Αν δεν είχε συμβεί αυτό το θλιβερό γεγονός, ο νέος εξτρέμ του Ολυμπιακού ενδεχομένως να βρισκόταν από την Πέμπτη (29/7) στην Ελλάδα για τα διαδικαστικά (υπογραφές, ιατρικά κ.λπ.).

Η μεταγραφή θα φτάσει στα 5 εκατομμύρια, αυτά είναι τα χρήματα που θα πάρει η Μονακό και ο Αφρικανός εξτρέμ θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο με 2 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο. Η άφιξή του λοιπόν αναμένεται την Κυριακή και Δευτέρα, αφού θα έχουν ολοκληρωθεί όλα τα διαδικαστικά με τις επίσημες ανακοινώσεις, θα δηλωθεί και στην ευρωπαϊκή λίστα (έχει δικαίωμα για δύο αλλαγές παραμονή του πρώτου ματς ο Ολυμπιακός).

Λογικά από την Τρίτη θα ξεκινήσει προπονήσεις και θα είναι διαθέσιμος για τον επαναληπτικό της Βουλγαρίας. Δεν αποκλείεται όμως να τον έχει στην αποστολή και για το πρώτο παιχνίδι της ερχόμενης Τρίτης.