Ολυμπιακός: Φορτσάρει να κλείσει έναν εκ των Μοχίκα ή Ρέτσα για αριστερό μπακ

Το «μεγάλο κόλπο» στα εξτρέμ έγινε με τον Χένρι Ονιεκούρου. Τώρα ο στόχος δεν είναι άλλος από το να αποκτηθεί αριστερός μπακ. Φορτσάρει να κλείσει έναν εκ των Μοχίκα ή Ρέτσα ο πρωταθλητής Ελλάδας.

Ολυμπιακός: Φορτσάρει να κλείσει έναν εκ των Μοχίκα ή Ρέτσα για αριστερό μπακ

Ο Γιοχάν Μοχίκα της Χιρόνα είναι ένας από αυτούς που κάνουν «κλικ» και έχει προκριθεί η περίπτωσή του εδώ και μέρες. Ο Αρκάντιους Ρέτσα της Αταλάντα είναι επίσης ένας παίκτης που αρέσει στους Πειραιώτες. Όσο για τον Μπάμπα Ραχμάν; Αυτήν τη στιγμή φαντάζει αουτσάιντερ, γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει αυτήν τη στιγμή θέση ελεύθερου ξένου παίκτη.

Ο Ολυμπιακός μιλάει παράλληλα με Χιρόνα και Αταλάντα, με τους Ιταλούς να αξιώνουν ένα ποσό κοντά στα 4 εκατομμύρια, αλλά δεν πρόκειται να τα βρουν πουθενά αυτά τα λεφτά. Η δε Χιρόνα έχει ρίξει τις απαιτήσεις της για τον Μοχίκα, φημολογείται ότι πλέον ζητάει λιγότερο από 2 εκατομμύρια, αλλά θέλει επιπλέον εφικτά μπόνους. Αυτό υποστηρίζουν στην Ισπανία τις τελευταίες ώρες.

Πιο οικονομικά εφικτός είναι ο Μοχίκα. Ωστόσο, ο Ολυμπιακός δεν παρατάει την υπόθεση του Ρέτσα, παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες που υπάρχουν. Ίσα ίσα που έχει αποφασίσει να πάει την υπόθεση μέχρι τέλους. Το θέμα του αριστερού μπακ πάντως είναι μία υπόθεση που κρέμεται από μία κλωστή, με τις συζητήσεις τις τελευταίες μέρες να έχουν κορυφωθεί. Πιο κοντά μοιάζει να είναι ο Μοχίκα, αλλά ας κάνουμε λίγο ακόμα υπομονή μήπως βρεθεί άκρη με τον Ρέτσα.