Σάρλια: «Ευχόμουν να έρθω στον Παναθηναϊκό» (vid)

Ο Κροάτης αμυντικός Ζβόνιμιρ Σάρλια, υπέγραψε για δύο χρόνια στον Παναθηναϊκό και είπε πως ευχόταν να έρθει στη χώρα μας για να παίξει στους «πράσινους».

Σάρλια: «Ευχόμουν να έρθω στον Παναθηναϊκό» (vid)

Ο Ζβόνιμιρ Σάρλια, ο οποίος ανακοινώθηκε από τον Παναθηναϊκό για τα επόμενα δύο χρόνια, δήλωσε χαρούμενος που θα παίξει στην ομάδα του ΠΑΟ. Μάλιστα όπως είπε ευχόταν να συμβεί αυτό!

«Ως νέος παίκτης του Παναθηναϊκού μπορώ να πω ότι είμαι τόσο χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Είναι μεγάλη τιμή για μένα κι ανυπομονώ να αρχίσω με την ομάδα. Έχει περάσει αρκετός καιρός από την πρώτη επαφή με τον Παναθηναϊκό. Όπως βλέπετε είμαι εδώ και το μόνο που ευχόμουν ήταν να έρθω εδώ. Είναι αυτό που θέλω. Μου αρέσει να βρίσκομαι υπό πίεση, μου αρέσει όταν κάποιος μας πιέζει για να νικήσει όλα τα παιχνίδια. Γι’ αυτό ήρθα, για να νικήσω.

Παναθηναϊκός: Ανακοίνωσε Σάρλια για δύο χρόνια

Δεν μου αρέσει να μιλάω πολύ, θα προσπαθήσω να το δείξω στο γήπεδο. Σε κάθε παιχνίδι θα δίνω το 100%. Είναι αρκετό για αρχή.

Έμαθα τα πάντα για τη σύνθεση που έχει ο Παναθηναϊκός με τους Κροάτες και ήρθα εδώ για να συνεχίσω από εκεί που σταμάτησαν, να διατηρήσω αυτή τη θετική ατμόσφαιρα και να δημιουργήσω μια νέα ιστορία», τόνισε ο Κροάτης αμυντικός.