Αστέρια 8 ετών!

Ο Ολυμπιακός δημιούργησε την πιο… μικρή ομάδα της Ακαδημίας του με παιδιά που έχουν γεννηθεί το 2010.

Αστέρια 8 ετών!

Τα τελευταία χρόνια ο Ολυμπιακός έχει ρίξει πολύ μεγάλο βάρος στην Ακαδημία του. Έχει επενδύσει αρκετά έτσι ώστε να μπορέσουν να δημιουργηθούν ποδοσφαιριστές που θα επανδρώσουν κάποια στιγμή και την πρώτη ομάδα. Πριν λίγες εβδομάδες οι «ερυθρόλευκοι» δημιούργησαν και επίσημα την πιο… μικρή ομάδα της Ακαδημίας για τη σεζόν 2017-2018. Πρόκειται για μία ομάδα που την απαρτίζουν ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν γεννηθεί το 2010 και κάπως έτσι δημιουργήθηκε η Κ-8.

Η συγκεκριμένη ομάδα απαρτίζεται από δώδεκα παιδιά με ταλέντο, τα οποία δεν έχουν κλείσει τα οκτώ τους χρόνια και παραδίδουν μαθήματα ποδοσφαίρου κάθε εβδομάδα. Προπονούνται δύο φορές την εβδομάδα στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη με τον Αριέλ Ιμπαγάσα να έχει αναλάβει την… εκπαίδευση τους και να τα έχει από κοντά.

Ο «Κάνιο» εκείνο που ζητάει από τα παιδιά είναι υπομονή και δουλειά. Τα επτά από τα δώδεκα παιδιά προέρχονται από τις Σχολές του Ολυμπιακού στην Αττική, συγκεκριμένα από τη Σχολή Πεντέλης, τη Σχολή Ταύρου, τη Σχολή Ηλιούπολης, τη Σχολή Αιγάλεω, τη Σχολή Βούλας και τη Σχολή Γλυκών Νερών. Οι πιτσιρικάδες δεν έχουν κρύψει από την πρώτη στιγμή πως θαυμάζουν τον Αριέλ Ιμπαγάσα, αλλά και τους Κέβιν Μιραλάς, Αλεχάντρο Ντομίνγκες και Μπράουν Ιντέγε.

Οι ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν την Κ-8 είναι οι: Ψιλόπουλος Νικόλαος, Χαραλαμπίδης Χρήστος, Τσακτάνης Ιορδάνης, Σέση Κυριάκος, Πετρόπουλος Ισίδωρος, Μακούσης Χρήστος, Λάμπρου Σταμάτης, Κωνσταντακόπουλος Ευστράτιος, Κάσσης Αλέξης, Καπράλος Δημήτρης, Δεμίρης Κωνσταντίνος, Αγιοβλασίτης Κλέων.

Ο μικρότερος είναι ο Χρήστος Μακούσης που έχει γεννηθεί στις 13 Αυγούστου 2010 και ο πιο μεγάλος ο Δημήτρης Καπράλος που γεννήθηκε στις 18 Ιανουαρίου 2010, ενώ προπονητής της ομάδας είναι ο Παντελής Μπούσιας και συνεργάτης του ο Ιάκωβος Χατζηράπτης.