Ευχαριστίες ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός για τις 10.000 και πλέον κάρτες Μέλους που «έφυγαν»!

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός μ' ανακοίνωση του ευχαρίστησε τους φιλάθλους, που τον στηρίζουν έμπρακτα, έχοντας κιόλας...εξαφανίσει περισσότερες από 10.000 κάρτες Μέλους! 

Ευχαριστίες ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός για τις 10.000 και πλέον κάρτες Μέλους που «έφυγαν»!

Παρότι εν μέσω καύσωνα η διάθεση καρτών Μέλους του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού συνεχίζεται, με αμειώτους ρυθμούς.

Έτσι, μ' αφορμή ότι ξεπεράστηκε ο αριθμός ορόσημο των 10.000 καρτών. ο Ερασιτέχνης εξέδωσε ανακοίνωση ευχαριστήρια, προς τους φιλάθλους. για την έμπρακτη στήριξη, η οποία τιτλοφορείται, αλλά και καταλήγει ως εξής: «όσο περισσότεροι, τόσο ισχυρότεροι»!

Αναλυτικά το κείμενο της ανακοίνωσης:

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά τους 10.000 και πλέον φιλάθλους, που ήδη προμηθεύτηκαν την Κάρτα Μέλους για τη σεζόν 2021-2022.

Με τη στήριξη όλων σας θα ξεπεράσουμε τις δύσκολες καταστάσεις, που επηρέασαν τον ελληνικό αθλητισμό και κατ' επέκταση τον σύλλογο μας την περίοδο της πανδημίας και θα συνεχίσουμε να ζούμε τον Ολυμπιακό κυρίαρχο στην Ελλάδα και πρωταγωνιστή στην Ευρώπη.

Καλούμε όλο τον κόσμο του Ολυμπιακού να γίνει μέρος αυτής της προσπάθειας και να προμηθευτεί την Κάρτα Μέλους και Κάρτα Φιλάθλου, ώστε να δώσουμε και πάλι ραντεβού στα γήπεδα - δίπλα στην ομάδα μας! Μαζί με τους Πρωταθλητές μας!

Όσο περισσότεροι, τόσο ισχυρότεροι!»