Βόλος: Ανακοίνωσε τον Γαλλομαροκινό Αντριέν Ρεγκατίν!

Ο Βόλος ανακοίνωσε την απόκτηση του 29χρονου Γαλλομαροκινού μεσοεπιθετικού, Αντριέν Ρεγκατίν, που έμεινε ελεύθερος από την Τουρκική Αλτάι κι ήταν από την Τετάρτη (28/07) στην Ελλάδα.

Βόλος: Ανακοίνωσε τον Γαλλομαροκινό Αντριέν Ρεγκατίν!

Την επομένη της έλευσης του στη χώρα μας ο Αντριέν Ρεγκατίν ανακοινώθηκε από τον Βόλο!

Η ομάδα της Μαγνησίας προχώρησε στην απόκτηση του 29χρονου (Γαλλο)Μαροκινού δεξιοπόδαρου μεσοεπιθετικού, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την, Τουρκική, Αλτάι.

Την περσινή σεζόν ο Ρεγκατέν αγωνίστηκε 33 φορές σε όλες τις διοργάνωσεις, έχοντας απολογισμό τέσσερα γκολ και πέντε ασίστ. Έχει καταγράψει και μια συμμετοχή με την εθνική Μαρόκου σε επίπεδο ανδρών, πριν από οκτώ χρόνια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των «κυανέρυθρων»:

«H ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την απόκτηση του 29χρονου διεθνή Μαροκινού μεσοεπιθετικού Αντριέν Ρεγκατίν.

Ο Ρεγκατίν, ο οποίος αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις πίσω από τον επιθετικό, έχει κάνει σπουδαία καριέρα στο γαλλικό πρωτάθλημα αγωνιζόμενος με την Τουλούζ (144 συμμετοχές, 9 γκολ), ενώ τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στην Τουρκία σε Οσμανλισπορ (61 συμμετοχές, 6 γκολ), Ακχίσασπορ (23 συμμετοχές, 3 γκολ) και Αλτάι (30 συμμετοχές, 4 γκολ).

Ο Ρεγκατίν έχει περάσει και από την Αμερική φορώντας τη φανέλα του Σινσινάτι, ενώ έχει υπάρξει και διεθνής με την Εθνική Μαρόκο.

Η ΠΑΕ Βόλος καλωσορίζει του Αντριέν Ρεγκατίν στην οικογένεια της».