Επάνοδος Μπίσεσβαρ στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ!

  • Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ συμμετεχίε για πρώτη φορά στις προπονήσεις ενόψει της σεζόν 2021-22, αφού επέστρεψε έχοντας ολοκληρώσεις τις υποχρεώσεις του στην Εθνική Σουρινάμ και τον δανεισμό του στον Απόλλωνα Λεμεσού.
Επάνοδος Μπίσεσβαρ στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ!

Σε γνώριμα... λημέρια επέστρεψε ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ.

Ο Σουριναμέζος μεσοεπιθετικός ενσωματώθηκε για πρώτη φορά στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ, ενόψει της σεζόν 2021-22, την Τετάρτη (28/07).

Ήταν η πρώτη φορά που ξανάβαλε τη φόρμα προπόνησης του «Δικεφάλου» μετά τον Γενάρη, που δόθηκε, δανεικός, στον Απόλλωνα Λεμεσού.

Μεσολάβησαν οι υποχρεώσεις του με την Εθνική ομάδα του Σουρινάμ, με τον παίκτη να υποβάλλεται στις, απαραίτητες, ιατρικές εξετάσεις.

Μάλιστα ήταν σε τόσο καλή κατάσταση που δεν χρειάστηκε να κάνει πρόγραμμα αποκατάστασης και μπήκε ήδη σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων.

Αντίθετα δικό τους πρόγραμμα, αποθεραπείας συνεχίζουν να ακολουθούν οι τραυματίες Κρέσπο, Ίνγκασον και Ντόουγκλας Αουγκούστο

Ξεκίνησε και ο ΠΑΟΚ Β'

Η νεοσύστατη δεύτερη ομάδα του Δικεφάλου πραγματοποίησε, στις εγκαταστάσεις της Μίκρας, την Τετάρτη (28/07), την πρώτη της προπόνηση, για την επόμενη αγωνιστική περίοδο (που θ' αγωνίζεται στη 2η Κατηγορία), υπό τις οδηγίες του Πάμπλο Γκαρσία.

Στις πρώτες προπονήσεις του ΠΑΟΚ Β θα συμμετέχουν και κάποιοι ποδοσφαιριστές που είναι υπό δοκιμή για τους οποίους θα αποφασίσει το τεχνικό επιτελείο.