Λαμία – Απόλλων Σμύρνης 0-1: Φιλική νίκη στο «Αθανάσιος Διάκος»

Ο Απόλλων Σμύρνης κέρδισε 1-0 στο «Αθανάσιος Διάκος» τη Λαμία σε φιλικό αγώνα. Το γκολ ο Σλίβκα στο 18ο λεπτό της αναμέτρησης.

Λαμία – Απόλλων Σμύρνης 0-1: Φιλική νίκη στο «Αθανάσιος Διάκος»

Ο Απόλλων Σμύρνης έφυγε νικητής από τη Λαμία και το «Αθανάσιος Διάκος». Η εκ Σμύρνης ιστορική ομάδα σε φιλικό αγώνα στην έδρα του ΠΑΣ, πήρε τη φιλική νίκη με το γκολ του Σλίβκα στο 18ο λεπτό μετά το λάθος του Ρόμανιτς και την προσπάθεια του Τσιλούλη.

Στο 4’ Καραμάνος και Μανούσος συνεργάστηκαν, με τον τελευταίο να σουτάρει και τη μπάλα να καταλήγει κόρνερ. Στην εκτέλεση του, έπιασε και την κεφαλιά, αλλά ήταν άστοχος. Στο18’, ο Ρόμανιτς έκανε λάθος εκτίμηση στα αριστερά, ο Τσιλούλης έγινε αποδέκτης της μπάλας, τροφοδότησε τον Σλίβκα και αυτός με ωραίο πλασέ νίκησε τον Γκαραβέλη για το 1-0. Στο 32’ ο Γκαραβέλης μπλόκαρε την προσπάθεια του Βιτλή. Δύο πλευρά αργότερα, ίδια ήταν η κατάληξη και για τον Βέρχουλστ στο σουτ του Μανούσου. Στο 26’ ο Λισγάρας πήρε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ, ενώ στο 43’ η καλή προσπάθεια του Σλίβκα βρήκε πάνω στο σώμα του Τζανετόπουλου. Στο 46’ ο Μανουσάκης είδε το σουτ στην κίνηση που επιχείρησε να φεύγει ελάχιστα άουτ μετά το γύρισμα του Προβυδάκη. Στην αμέσως επόμενη φάση και πάλι ο τελευταίος σέντραρε από δεξιά, ο Ελευθεριάδης όμως, είδε αυτή τη φορά την προσπάθεια του να καταλήγει στην αγκαλιά του Βέρχουλστ. Στο 47’ κεφαλιά του Λισγάρα σε εκτέλεση κόρνερ έφυγε άουτ. Στο 58’ ο Μανουσάκης έκανε την κίνηση από αριστερά πάσαρε στον Σαραμαντά, το σουτ με τη μία που επιχείρησε αυτός όμως έφυγε έξω. Στο 66’ ο Ελευθεριάδη απείλησε και στο 75’ ο Μαζουλουξής έκανε ένα ωραίο σουτ αλλά ο Κότσαρης ήταν εκεί που έπρεπε.

ΛΑΜΙΑ: Γκαραβέλης, Σκόνδρας (38′ Προβυδάκης), Μαρτίνεθ, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Τζανδάρης, Γκέντσογλου, Τιρόνε, Μανούσος, Ρόμανιτς, Καραμάνος
Έπαιξαν στο δεύτερο ημίχρονο και οι: Σαράνοφ, Μαζουλουξής, Βύντρα, Σαραμαντάς, Προβυδάκης, Τρούμπουλος, Γκούγκα, Ελευθεριάδης, Νούνιες, Μανουσάκης, Τσούκαλος.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Βέρχουλστ (60’ Κότσαρης), Ντεντάκης, Βιτλής (60’ Μπαξεβανίδης), Ντομίνγκες (80’ Δούμας), Λισγάρας (65’ Ραΐλι), Κάστρο (46’ Κραγιόπουλος), Σλίβκα, Παπαγεωργίου (70’ Ρώσση), Τσιλούλης, Παμλίδης (80’ Γιαννάκη), Ντάουντα (70’ Ιωαννίδης).