Ολυμπιακός: Με τριετές συμβόλαιο έρχεται ο Ονιεκούρου

Ο Χένρι Ονιεκούρου ετοιμάζει τις βαλίτσες του για την Ελλάδα. Ανατροπή δεδομένων με τον Ολυμπιακό να τα βρίσκει με τη Μονακό γι' αγορά του παίκτη.

Ολυμπιακός: Με τριετές συμβόλαιο έρχεται ο Ονιεκούρου

Η απόκτηση του Χένρι Ονιεκούρου από τον Ολυμπιακό θεωρείται δεδομένη. Ο Νιγηριανός εξτρέμ αναμένεται μάλιστα στην Αθήνα την Κυριακή προκειμένου να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιο του. Οι Πειραιώτες θέλουν να τρέξουν τις διαδικασίες προκειμένου να προλάβουν να τον δηλώσουν στην ευρωπαϊκή λίστα.

Ο Ολυμπιακός τα είχε βρει με τη Μονακό και το πιο δύσκολο σκέλος αυτής της υπόθεσης ήταν να πει το "ναι" ο παίκτης. Ποτέ, όμως, δεν εγκαταλείφθηκε η προσπάθεια αγοράς του ποδοσφαιριστή. Υπήρξε συμφωνία για δανεισμό του ποδοσφαιριστή και να μπει οψιόν αγοράς που θα είναι εφικτή να την πληρώσει ο σύλλογος.

Οι τελευταίες πληροφορίες που έρχονται από τη Γαλλία κάνουν λόγο γι' αγορά του ποδοσφαιριστή από τον Ολυμπιακό. Οι Πειραιώτες μάλιστα φέρονται να βγάζουν από το ταμείο τους 5 εκατ. ευρώ προκειμένου να κάνουν δικό τους τον ποδοσφαιριστή.

Όσον αφορά στον παίκτη όπως έχουμε γράψει το ετήσιο συμβόλαιο του θα φτάνει τα 2 εκατ. ευρώ μαζί με τα μπόνους. Σύμφωνα με πληροφορίες, όμως, το συμβόλαιο του Ονιεκούρου θα έχει διάρκεια τριών ετών και ο παίκτης έρχεται στην Ελλάδα για μόνιμη εγκατάσταση.