Αποκαλύψεις για τον Μάρκο Μάριν

Ο γενικός διευθυντής του Ερυθρού Αστέρα μίλησε για τη μεγάλη πρόταση που έχει γίνει στον Γερμανό και επισήμανε πως η ομάδα του θα επανέλθει.

Αποκαλύψεις για τον Μάρκο Μάριν

Από το φινάλε της περασμένης σεζόν ο Ερυθρός Αστέρας έχει δείξει έμπρακτα ότι θέλει πολύ τον Μάρκο Μάριν. Οι πρωταθλητές Σερβίας πολιορκούν τον Γερμανό μεσοεπιθετικό του Ολυμπιακού και τον πιέζουν προκειμένου να τον πάρουν στην ομάδα τους.

Ο 29χρονος άσος στις αρχές του καλοκαιριού εμφανιζόταν πολύ κοντά στον Ερυθρό Αστέρα, όμως, στη συνέχεια η μεταγραφή του φάνηκε να… κολλάει. Ο Μάρκο Μάριν έμεινε στον Ολυμπιακό, πήγε στο Ζέεφελντ και έκανε το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας με την ομάδα του Πειραιά. Είναι αλήθεια ότι ο Πέδρο Μαρτίνς είναι ικανοποιημένος από τον ποδοσφαιριστή, αλλά από την άλλη αυτό δεν είναι ικανό να του εξασφαλίσει θέση στο ρόστερ της νέας περιόδου.

Στη Σερβία, ωστόσο επιμένουν ότι το ενδιαφέρον των «ερυθρόλευκων» για τον Μάρκο Μάριν δεν έχει ατονήσει. Ο γενικός διευθυντής του Ερυθρού Αστέρα, ο Τέρζιτς παραχώρησε συνέντευξη Τύπου και αναφέρθηκε σε όλα τα μεταγραφικά ζητήματα της ομάδας. Μίλησε και για το ενδιαφέρον της ομάδας του για τον Μάρκο Μάριν αποκαλύπτοντας την πρόταση που του έχει γίνει, αλλά τις προθέσεις που υπάρχουν.

«Ο Μάρκο Μάριν είχε μεγάλη επιθυμία να έρθει στον Ερυθρό Αστέρα. Μιλήσαμε πολλές φορές και μάλιστα είχε έρθει και σπίτι μου, ενώ μία νύχτα καθίσαμε και τα είπαμε γι’ αρκετές ώρες. Είναι 29 ετών και οι επιθυμίες του είναι διαφορετικές από την πραγματικότητα. Ο Μάριν είχε προσφορές από το MLS και από την Κίνα που άγγιζαν τα 6 εκατ. ευρώ ετησίως. Εμείς, όμως, λόγω του Μάριν είμαστε διατεθειμένοι να κάνουμε το μεγάλο βήμα και να ξεπεράσουμε τα όρια μας. Του προσφέραμε καθαρό συμβόλαιο 1,2 εκατ. ευρώ το χρόνο. Το θέλαμε τόσο πολύ και το ήθελε και ο ίδιος», ανάφερε χαρακτηριστικά.

Επί της ουσίας ο γενικός διευθυντής της ομάδας του Βελιγραδίου αποκάλυψε μία πολύ μεγάλη πρόταση που έχει γίνει στον ποδοσφαιριστή. Επίσης από τα λόγια του προκύπτει ότι ο Ερυθρός Αστέρας δεν έχει εγκαταλείψει την υπόθεση και θα επανέλθει προκειμένου να τον πείσει να συνεχίσει στο σερβικό πρωτάθλημα. Το θέμα του Μάρκο Μάριν δεν είναι το οικονομικό πλέον. Ο παίκτης θέλει να συνεχίσει την καριέρα του σε ένα πολύ πιο δυνατό πρωτάθλημα και θεωρεί πως βρίσκεται σε μία ηλικία που μπορεί ακόμα να σταθεί σε υψηλό επίπεδο.