ΠΑΟΚ: Η Νόριτς θέλει τον Τζόλη και ετοιμάζει πρόταση

Νέα δημοσιεύματα, στην Αγγλία αυτή τη φορά, για τον Χρήστο Τζόλη του ΠΑΟΚ. Κάνουν λόγο για ενδιαφέρον της Νόριτς που ετοιμάζει και πρόταση για τον διεθνή ακραίο επιθετικό.

ΠΑΟΚ: Η Νόριτς θέλει τον Τζόλη και ετοιμάζει πρόταση

Το όνομα του Χρήστου Τζόλη «φιλοξενείται» στα αγγλικά ΜΜΕ.

Ο διεθνής ακραίος επιθετικός του ΠΑΟΚ φέρεται να αποτελεί μεταγραφικό στόχο της Νόριτς. Μάλιστα η Αγγλική ομάδα σκοπεύει να επισημοποιήσει σύντομα το ενδιαφέρον της για τον παίκτη.

Όπως αναφέρει το «footballinsider» η Νόριτς σκοπεύει να καταθέσει πρόταση στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Χρήστου Τζόλη, οποία θα ανέρχεται στο ποσό των 10 εκατομμυρίων λιρών.

Θυμίζουμε ότι παλιότερα, έχουν υπάρξει δημοσιεύματα για ενδιαφέρον άλλων ομάδων για τον άσο του ΠΑΟΚ. Ντόρτμουντ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Για την ώρα βέβαια δεν υπάρχει κάτι επίσημο, ωστόσο στην Αγγλία θεωρούν δεδομένο πως τα «καναρίνια» θα κάνουν κίνηση για την απόκτηση του νεαρού άσου. Μάλιστα όπως αναφέρουν η πρόταση δεν θα αργήσει. Να σημειώσουμε πως στην Αγγλική ομάδα παίζει από την περσινή αγωνιστική περίοδο, ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Γιαννούλης. Πήρε την άνοδο με τα «καναρίνια» στη μεγάλη κατηγορία και τη νέα αγωνιστική περίοδο θα αγωνίζεται στην Premier League. Μένει να δούμε εάν θα για συμπαίκτη και τον Χρήστο Τζόλη, με τη φανέλα της Νόριτς.