Μποροβήλος: «Κουτσά στραβά θα ξεκινήσουμε»

Ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργος Μποροβήλος μίλησε για το θέμα που έχει δημιουργηθεί με την προκήρυξη του πρωταθλήματος, ξεκαθαρίζοντας πως η σεζόν κουτσά στραβά θα ξεκινήσει.

Μποροβήλος: «Κουτσά στραβά θα ξεκινήσουμε»

Ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργος Μποροβήλος έδειξε συγκρατημένα αισιόδοξος πως το πρωτάθλημα θα αρχίσει όπως έχει οριστεί.

Για την κατάσταση που επικρατεί στη Super League αναφορικά με το τηλεοπτικό «τοπίο» μίλησε ο Γιώργος Μποροβήλος στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Metropolis.

Ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης έδειξε συγκρατημένα αισιόδοξος πως το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει όπως έχει οριστεί, για τις 21 Αυγούστου.

«Θα έχουμε σέντρα, πιστεύω. Δεν γίνεται ένα πρωτάθλημα να μην έχει προγραμματιστεί. Είναι ένα θέμα που θα πρέπει να μας απασχολήσει. Αυτές οι παθογένειες μας έχουν φέρει στο σημείο που βρισκόμαστε. Το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχει ομοψυχία εκτός γηπέδων. Όσο τραβάει ο ένας από εδώ και ο άλλος από εκεί θα έρθουν χειρότερα. Όσο δεν καταλαβαίνει το ποδόσφαιρο τα προβλήματα του ώστε να τα λύσει, θα έχουμε παθογένειες. Σε λίγο θα βγαίνουμε από τον Μάιο στην Ευρώπη. Πιστεύω ότι κουτσά στραβά θα ξεκινήσουμε, λοιπόν», τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης, Γιώργος Μποροβήλος για το όλο θέμα που έχει δημιουργηθεί με τα τηλεοπτικά και την προκήρυξη του πρωταθλήματος.