Την Τετάρτη (28/07) η άφιξη του Ιτούρμπε στην Θεσσαλονίκη για τον Άρη!

O Xoυάν Ιτούρμπε, όπως έγινε γνωστό από την ΠΑΕ Άρης αναμένεται ν' αφιχθεί στην Θεσσαλονίκη λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Τετάρτης (28/07) προκειμένου να δρομολογηθεί η ολοκλήρωση της μεταγραφής του!

Την Τετάρτη (28/07) η άφιξη του Ιτούρμπε στην Θεσσαλονίκη για τον Άρη!

Η μεγάλη μέρα για τους φίλους του Άρη καταφτάνει!

Η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ έκανε γνωστό ότι ο Χουάν Ιτούρμπε, το μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα του τρέχοντος καλοκαιριού, αναμένεται να αφιχθεί στην Θεσσαλονίκη την Τετάρτη (28/07) και πιο συγκεκριμένα λίγο πριν τα μεσάνυχτα.

Ο διεθνής Παραγουανός εξτρέμ είναι προγραμματισμένο να φτάσει στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» στις 23:40, προκειμένου να δρομολογηθεί η ολοκλήρωση της μεταγραφής, αφού την Πέμπτη (29/07) προβλέπεται να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιο συνεργασίας με τον Άρη.

Αν όλα πάνε καλά ο Ιτούρμπε θα βρεθεί, μάλιστα, στις εξέδρες του «Κλ. Βικελίδης», για να παρακολουθήσει τη ρεβάνς του Άρη απέναντι στην Αστάνα και την προσπάθεια της νεάς του ομάδας ν' ανατρέψει το εις βάρος της 0-2 του πρώτου αγώνα, στο Καζακστάν, για τον 2ο προκριματικό γύρο του Conference League.