«Επαφή Ολυμπιακού για Μοχίκα» (vid)

Ο Ολυμπιακός φέρεται να βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τη Χιρόνα προκειμένου να προχωρήσει στην απόκτηση του Κολομβιανού μπακ, Γιοχάν Μοχίκα.

«Επαφή Ολυμπιακού για Μοχίκα» (vid)

Στον Χοακίν Πικέρες είχε επικεντρωθεί ο Ολυμπιακός τις προηγούμενες ημέρες για να ενισχύσει το αριστερό άκρο της άμυνας του. Ο Ουρουγουανός ποδοσφαιριστής καταλήγει, ωστόσο την Παλμέιρας, η οποία έκανε γερό μπάσιμο και κατάφερε να αποσπάσει το "ναι" του ποδοσφαιριστή και της ομάδας του. Ακόμη και ο πρόεδρος της Πενιαρόλ επιβεβαίωσε ότι ο Πικέρες καταλήγει στην βραζιλιάνικη ομάδα.

Στον Ολυμπιακό, ωστόσο "τρέχουν" την υπόθεση του αριστερού μπακ και θέλουν να κλείσουν άμεσα αυτό το κεφάλαιο που είναι πολύ σημαντικό, διότι αυτή τη στιγμή έχει μείνει μόνος ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ. Από την Ισπανία υπήρξαν ρεπορτάζ σύμφωνα με τα οποία οι Πειραιώτες είναι σε επαφές με τη Χιρόνα για την απόκτηση του Γιοχάν Μοχίκα.

Δεν είναι απλή η υπόθεση του Κολομβιανού μπακ, διότι υπάρχει ενδιαφέρον από αρκετές ομάδες της Ιβηρικής, αλλά οι Πειραιώτες φέρονται να ασχολούνται με την περίπτωση του. Ο Μοχίκα δεσμεύεται με τη Χιρόνα έως το 2022, αλλά η ομάδα του θέλει να ξεφορτωθεί το συμβόλαιο του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ από την Ισπανία ο Ολυμπιακός φέρεται να βρίσκεται σε συζητήσεις με την ομάδα του για να προχωρήσει στην απόκτηση του. Σημαντικό πλεονέκτημα του Μοχίκα είναι πως είναι κάτοχος ισπανικού διαβατηρίου και επομένως δεν πιάνει θέση ξένου.