Παναιτωλικός: Στο Καρπενήσι η αποστολή (vid)

Η αποστολή του Παναιτωλικού βρίσκεται στο Καρπενήσι όπου και θα συνεχίσει η ομάδα την προετοιμασία της.

Παναιτωλικός: Στο Καρπενήσι η αποστολή (vid)

Στο Καρπενήσι συνεχίζεται από τη Δευτέρα (26/07), η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Παναιτωλικού ενόψει της νέα αγωνιστικής περιόδου.

Η αποστολή της ομάδας του Αγρινίου αναχώρησε το πρωί και το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση στο ομώνυμο Αθλητικό Κέντρο.

Την αποστολή της ομάδας του Αγρινίου βρίσκονται οι εξής ποδοσφαιριστές: Βέργος, Βργκοτς, Καββαδίας, Καρέλης, Κοντογιάννης, Κορνέλιους, Λιάβας, Λούι, Μαλής, Μελίσσας, Μεντόσα, Μπαρμπόσα, Μπελεβώνης Ευστ., Μπελεβώνης Χρ., Ντουάρτε, Παρδαλός, Περέιρα, Ροντρίγκες, Σκιαδάς, Σκόνδρας, Τσιγγάρας, Φυτόπουλος και Χουχούμης.

Από εκεί και πέρα, ο Ντίας, ο οποίος και επέστρεψε στη χώρα μας, υποβάλλεται σε εξετάσεις και θα ενσωματωθεί στην αποστολή το απόγευμα, ενώ τις επόμενες μέρες αναμένεται και ο Φλόρες, μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων που είχε με την Εθνική Ονδούρας που έχασε από το Μεξικό και αποκλείστηκε.

Στις 29 του μήνα είναι προγραμματισμένο και το πρώτο φιλικό της σεζόν με αντίπαλο τον Αίολο Καρπενησίου. Για την ώρα η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου έχει δώσει ένα οικογενειακό δίτερμα με τους νέους του συλλόγου.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Τσότσαλιτς, Μανθάτης, Καρασαλίδης. Είναι οι τρεις ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται από τον προπονητή της ομάδας του Αγρινίου, Γιάννη Αναστασίου.