Γιοβάνοβιτς: «Χρειάζεται υπομονή»

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από την Άλκμααρ τόνισε πως χρειάζεται υπομονή και δουλειά.

Γιοβάνοβιτς: «Χρειάζεται υπομονή»

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα από την Άλκμααρ με σκορ 3-0 και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης τόνισε πως θα πρέπει να υπάρχει αρκετή υπομονή ακόμη και να γίνει περισσότερη δουλειά.

Αναλυτικά ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μίλησε:

Για το φιλικό: «Παίζαμε με έναν πολύ δυνατό αντίπαλο που είναι πολύ ανώτερος σε όλα τα επίπεδα, τόσο αγωνιστικά όσο και ποιοτικά. Με τον τρόπο παιχνιδιού τους και την σοβαρότητα τους δεν μας επέτρεψαν να κάνουμε περισσότερα πράγματα στο γήπεδο. Ήταν ένα φιλικό που ένας προπονητής δεν μπορεί να βγάλει πάρα πολλά συμπεράσματα γιατί δεν μας δόθηκε καμία ευκαιρία να κάνουμε κάτι με την μπάλα στα πόδια. Ο αντίπαλος ήταν πολύ καλύτερος σε όλες τις φάσεις παιχνιδιού και δεν είχαμε ευκαιρία να κάνουμε κάτι περισσότερο στο σημερινό παιχνίδι».

Για τη δουλειά στην Ολλανδία: «Είμαστε σε φάση όπου τα φιλικά είναι πιο δυνατά από αυτά που θα μπορούσαμε να έχουμε σε αυτή την φάση και το πρώτο ήταν δυνατό, ιδιαίτερα αυτό σήμερα. Δεν μπορούμε να βγάλουμε πολλά συμπεράσματα και λόγω των αντιπάλων. Δεν είναι και εύκολο, αυτή την στιγμή έτσι όπως είμαστε, αυτό που κάνουμε στις προπονήσεις να το μεταφέρουμε και στο γήπεδο. Θα χρειαστεί δουλειά, υπομονή. Βλέπουμε τις καταστάσεις μέσα στον αγωνιστικό χώρο και πιστεύω πως χρόνο με τον χρόνο θα βελτιωθεί και η δική μας εικόνα».