«Ο Ολυμπιακός κινείται για τον Ρέτσα» (vid)

Δημοσιεύματα από την Πολωνία θέλουν τον Ολυμπιακό να κινείται για την απόκτηση του αριστερού μπακ της Αταλάντα, Αρκάντιους Ρέτσα, τον οποίον έχουν στο... μάτι ομάδες της Ιταλίας και της Γαλλίας.

«Ο Ολυμπιακός κινείται για τον Ρέτσα» (vid)

Ο Ολυμπιακός "καίγεται" να κλείσει άμεσα αριστερό μπακ και αν είναι δυνατόν να έχει τελειώσει με αυτή την ιστορία εντός της εβδομάδας. Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει ξεχωρίσει τον Χοακίν Πικέρες, ο οποίος αυτή τη στιγμή είναι ο μεγάλος στόχος της ομάδας του Πειραιά. Η κατάσταση μπερδεύεται συνεχώς με τον Ουρουγουανό, ενώ οι πρωταθλητές θέλουν να τελειώνουν.

Από την Πολωνία προέκυψε ένα νέο όνομα για το αριστερό άκρο της άμυνας. Ο λόγος για τον Αρκάντιους Ρέτσα, ο οποίος ανήκει στην Αταλάντα και απασχολεί ήδη αρκετούς συλλόγους. Οι Πολωνοί γράφουν ότι ο Ολυμπιακός έχει μπει… σφήνα για να "κλέψει" τον παίκτη από Ιταλούς και Γάλλους.

Η ομάδα του Μπέργκαμο απέκτησε τον ποδοσφαιριστή το καλοκαίρι του 2018 από τη Βίσλα Πλοκ, αλλά τα δύο τελευταία καλοκαίρια έχει φύγει δανεικός. Το 2019 δόθηκε στη Σπαλ και το 2020 στην Κροτόνε. Με την Αταλάντα έχει συμβόλαιο έως το 2020, ενώ η χρηματιστηριακή του αξία ανέρχεται στα 4 εκατ. ευρώ.

Για τον 26χρονο μπακ έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον η Σπέτσια από την Serie A και το Στρασβούργο από τη Γαλλία. Η Αταλάντα αυτό το καλοκαίρι θέλει να τον παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή, διότι το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι και δεν μπορεί να τον δανείσει ξανά εκτός αν του ανανεώσει το συμβόλαιο. Σύμφωνα με τους Πολωνούς το κόστος μίας τέτοιας μεταγραφής φτάνει στα 4-5 εκατ. ευρώ.